Ono što je oku estetski lijepo itekako privlači pažnju. Samim time i provođenje određenog vremena u takvom prostoru izuzetno je ugodno.

Galerija Salon Franić - 1 Salon Franić - 2 Salon Franić - 3 +5 Salon Franić

Frizerski saloni danas su poput drugog dnevnog boravka. Tamo bježimo kako bismo ukrali vrijeme za sebe i nakon izlaska iz omiljenog salona – osjećamo se odmah bolje, ljepše, a samopouzdanje cvate.

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih salona - salon Franić, preselio se na novu, dugoiščekivanu i veću lokaciju. Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati.

Zvonimir Franić sa svojim salonom slavi desetljeće rada i upravo je ovo kruna dosadašnjeg rada.

Selidba u prostraniji, luksuzniji prostor koji će omogućiti klijentima da se pruži još bolja usluga. Zvonimir je u Hrvatskoj predvodnik trendova kada je u pitanju njega i stiliziranje kose, a da ga se može svrstati u uspješne poduzetnike mlađe generacije, dokazuje i ovaj poslovni potez. Sam Zvonimir ne krije koliko je ponosan na ovaj projekt koji je sa svojim timom suradnika realizirao u svega nekoliko mjeseci.

Salon Franić - 6 Salon Franić (Foto: Bojan Zibar)

Za uređenje i projektiranje transparentnog i komunikativnog prostora zaslužan je arhitektonski studio kvadratB, iza kojeg stoje arhitekti Ana Brebrić i Boris Labaš, koji su na najljepši mogući način učinili da salon bude formiran oko centralne osi – promenade.

Šetajući salonom, pregledno su postavljeni sadržaji koji se nižu kroz prostor, od kućne i profesionalne njege kose, relaksacije i uljepšavanja.

Elegantan, monokromatski salon se nalazi u Hondlovoj ulici 2c u Zagrebu, a oblikovan je limitiranom paletom materijala - staklo, keramika, metal.

Hailey Bieber Za plavuše i brinete: Pet "zimskih" boja za kosu koje ćete poželjeti isprobati

Svaki dio salona izrazito je fotogeničan, a svaki detalj – pomno je biran. Interesantna je upravo činjenica da se prostor u potpunosti može sagledati iz svake točke pomoću velikih ogledala koja se ritmično izmjenjuju u prostoru na grafički naglašenog podlozi. Upravo pomoću takvog rasporeda igra refleksija čini salon dinamičnim i atraktivnim. Volumeni i pregrade unutar prostora ne dotiču strop i na taj je način zadržana povezanost i cjelovitost prostora.

Nesumnjivo je da će svi klijenti uživati na novoj lokaciji salona Franić, koja će zasigurno postati hair meka u Zagrebu.

Salon Franić - 9 Zvonimir Franić (Foto: Bojan Zibar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju