Ponekad se pitate nije li vrijeme za promjenu imidža? Ili, je li moj imidž dobar? Koga to pitati? Prijateljicu? A kako bi ona to znala? Možda ne želite njeno mišljenje? To bi morao biti profesionalni savjet. Čak razmišljate hoće li vam se svidjeti profesionalni savjet? Kako ćete podnijeti kritiku? Jeste li spremni za kritiku? Ma, konačno, treba li vam ta promjena uopće?

To nisu samo vaše misli. To su misli koje prolaze kroz glavu svim mojim klijenticama, ali neka osobna misao obično presudi. Često se događa da je to promjena radnog mjesta, okruženja ili stanovanja. I razvod.

Žene najčešće savjetuju prijateljice. Odabirali ste ih ili zbog bliskosti ili zbog toga što su često donosile dobre odluke. Uostalom, njihov imidž vam se sviđa, one su oduvijek bile savjetnice za sve u društvu. One imaju tu prirodnu sklonost koja je nužna da bi se netko bavio imidž konzaltingom. (op. a.)

Želite li ovaj put zamijeniti uloge i vi dati savjet svojoj prijeteljici, tada joj svakako napomenite da PROFASHION traži upravo takve talente za suradnike.

Vaša prijateljica sigurno uživa u toj svojoj ulozi, ali osim vašeg zadovoljnog osmjeha, iskrene zahvalnosti i čvrstog zagrljaja ona nema ništa. Možda vi upravo radi njenog korisnog savjeta dobijete posao ili sretnete čovjeka svog života, ali ona, na žalost, ostaje samo prijeteljica s puno praktičnih savjeta koji svima oko nje donose korist. Što ona ima od toga?

Možda biste joj trebali pružiti priliku, i dati savjet. Možda bi ta žena s dobrim i iskusnim okom za sklad mogla zaraditi upravo zato što ima te kvalitete. Ionako šakom i kapom dijeli svoj talent, ali za razliku od dobrih matematičara ili krojačica ona nikad ne uspijeva unovčiti svoje znanje.

Učinite joj uslugu i uputite je na stranice PROFASHION, jer takvi ljudi su dragojeni i trebali bi postati i ostati profesionalni imidž konzultatni.

>> Prvi dojam je najvažniji!

Vaša će vam prijeteljica biti zahvalna, a zauzvrat će vam otvoriti sasvim novi svijet, i to besplatno, a vama će njeni savjeti biti dragocjeni do kraja života. A vi ćete sve one koje poznajete, a našle su se u promjeni bilo posla, grada ili muža poslati na konzalting svojoj prijeteljici jer ćete s puno vlastitog iskustva znati savjetovati one koju su željni korisnih i nepristranih savjeta. Zar ne bi bilo lijepo imati prijeteljicu koja je dobar imidž konzultant?

Specijalistica imidž konzaltinga
Andreja Horvatić i PROFASHION tim

Rezervacija termina putem maila na andreja@profashion.com.hr ili na mob. 098 38 38 11 i 091 722 07 03.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju