S datumom 22. 2. 2022. svijet dostiže veliku prekretnicu. Uz broj 2 u datumu, i dan na koji pada taj datum također je drugi dan u tjednu, zbog čega je riječ o zaista jedinstvenoj pojavi. Ovaj datum ne nosi nikakav povijesni značaj niti kozmičku poruku, međutim puno govori u nekim drugim aspektima.

Ne čudi da je taj zanimljivi datum već i prije 2000 godina fascinirao ljude, koji su u njemu vidjeli veliko duhovno značenje. Ljudski mozak razvio je fantastičnu sposobnost da u svemu pronalazi značenje i povezanost. Počelo je s prepoznavanjem otisaka šapa u tlu, a evolucijom smo uspjeli pronaći i duhovnu povezanost u određenim stvarima i pojavama.

Budući da 22. 2. 2022. slučajno pada na utorak, ljudi iz engleskog govornog područja taj datum nazivaju twosday, od broja two (dva) i Tuesday (utorak).

Duhovno značenje datuma 22. 2. 2022.

Prema astrologiji, energija mjeseca veljače ove je godine u područjima partnerstva. Veljača, a posebno današnji dan, mogu vas potaknuti da se usredotočite na vašu sposobnost djelovanja u timu. Duhovni utjecaj 22. 2. 2022. vezan je za duhovna buđenja, shvaćanja i otkrivenja prema višem stanju uma.

Mogao bi biti važan datum za razmišljanje o tome u kojoj je fazi vaša veza s partnerom, za pronalaženje rješenja ili uvažavanje vaših razlika. Dan djeluje poticajno na rad s drugima na objektivan, timski i uvažavajući način, a ne na autoritaran način.

Slika nije dostupna Zbog čega je datum 2. 2. 2022. toliko važan?

Važnost datuma 22. 2. 2022.

Broj dva u astrologiji simbolizira sjedinjenje dvije osobe ili dvije ideje te se odnosi na suradnju i timski rad. Neki numerolozi vjeruju da taj broj može predstavljati izbor u kojem vas obje opcije mogu naučiti vrijedne lekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju