Izreci 'sve što je lijepo kratko traje' konačno je došao kraj, a sve zahvaljujući novom trendu bojanja kose 'Lived-in', koju je do savršenstva doveo Johnny Ramirez - holivudski frizer koji je ljetne pramenove pretvorio u nešto posebno

Tehnika bojanja kose pod nazivom lived-in najnoviji je svjeski trend koji je popularni ombre i balayage bacila u potpuno drugi plan.

Riječ je o svježim i prirodnim pramenovima za koje je zaslužan holivudski frizerski mag Johnny Ramirezu, u čije su se ruke potpuno prepustile brojne poznate ljepotice, među kojima su i Jessica Alba te Alessandra Ambrosio.

 

My hair color correction creation❤️ Lived in color™

A photo posted by johnnyramirez1 (@johnnyramirez1) on

Riječ je o tehnici bojanja kose koja, po Ramirezovim riječima, traje i do 6 mjeseci te uz koju izrast na kosi više ne postoji. Iako je inspiraciju pronašao u ombre trendu, Lived-in način bojanja kose daje puno suptilniji i prirodniji izgled kose, a tajna se krije u njezinom ispiranju.

Naime, zahvaljujući brojnim nijansama pramenova ciljano raspoređenim po cijelom vlasištu i dužini kose tijekom ispiranja boje kosa dobiva drugačiju boju, ali jednako atraktivnu i zanmljivu te ne dozoljava da efekt isprane kose umanji njezinu ljepotu.

Baš poput prijašnjih trendova, vlasi oko korijena još uvijek ostaje tamnije, ali je manje uočljiv te se prirodno stapaju s ostatkom kose, čak i kad prirodni izrast pređe četvrtinu vlasi.

Tehnika se može izvoditi na brinetama i plavušama te garantira najpirodniji ljetni efekt osunčanih pramenova koji tjednima ostaju besprijekorni.

 

My hair color creation❤️ Lived in color™ LA -----> Miami

A photo posted by johnnyramirez1 (@johnnyramirez1) on

 

My hair color creation ❤️ Lived in color™

A photo posted by johnnyramirez1 (@johnnyramirez1) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju