Svi ljubitelji zdravoh namirnica, u potpunosti oslobođenih kemikalija, pesticida i GMO-a pd sada imaju priliku uživati u liniji ekoloških proizvoda Ekozona

Cjelovita linija ekoloških proizvoda 'Ekozona' nalazit će se u ekskluzivnoj ponudi na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Ova linija, nastala kao rezultat Bioveginog petnaestogodišnjeg iskustva poslovanja s ekološkim proizvodima, u svom asortimanu ima ukupno 108 proizvoda iz 14 različitih asortimanskih kategorija pri čemu se vodilo računa da se odabiru kategorije u kojima je proizvode najjednostavnije zamijeniti ekološkim proizvodima.

Ekozona će kupcima omogućiti najveći izbor ekoloških proizvoda iz asortimana svježeg i pakiranog programa među kojima će se nalaziti: pahuljice, muesli, orašasti plodovi, sjemenke, suho voće, žitarice, tjestenina, mahunarke, ulja, octevi, začinski umaci, zimnica, sokovi, brašna te svježe voće i povrće.

Nezadovolji ste izgledom? Kušajte superhranu i smršavite

Proizvodi unutar ovog branda ne sadrže GMO, potpuno su prirodni, bez aditiva i pesticida te bez dodatka šećera. Sama pakiranja osim naziva proizvoda sadrže i osnovne informacije te recepte za pripremu namirnica potpisane od Jadranke Boban Pejić, vodećeg hrvatskog stručnjaka za prirodnu prehranu, što pridonosi njihovom dodatnom pozicioniranju.