Svi ljubitelji zdravoh namirnica, u potpunosti oslobođenih kemikalija, pesticida i GMO-a pd sada imaju priliku uživati u liniji ekoloških proizvoda Ekozona

Cjelovita linija ekoloških proizvoda 'Ekozona' nalazit će se u ekskluzivnoj ponudi na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Ova linija, nastala kao rezultat Bioveginog petnaestogodišnjeg iskustva poslovanja s ekološkim proizvodima, u svom asortimanu ima ukupno 108 proizvoda iz 14 različitih asortimanskih kategorija pri čemu se vodilo računa da se odabiru kategorije u kojima je proizvode najjednostavnije zamijeniti ekološkim proizvodima.

Ekozona će kupcima omogućiti najveći izbor ekoloških proizvoda iz asortimana svježeg i pakiranog programa među kojima će se nalaziti: pahuljice, muesli, orašasti plodovi, sjemenke, suho voće, žitarice, tjestenina, mahunarke, ulja, octevi, začinski umaci, zimnica, sokovi, brašna te svježe voće i povrće.

Nezadovolji ste izgledom? Kušajte superhranu i smršavite

Proizvodi unutar ovog branda ne sadrže GMO, potpuno su prirodni, bez aditiva i pesticida te bez dodatka šećera. Sama pakiranja osim naziva proizvoda sadrže i osnovne informacije te recepte za pripremu namirnica potpisane od Jadranke Boban Pejić, vodećeg hrvatskog stručnjaka za prirodnu prehranu, što pridonosi njihovom dodatnom pozicioniranju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju