Neraspoloženi ste zbog kiše koja nikako da prestane padati? Ako ne želite posezati za zdravim načinima oraspoloživanja poput vježbanja i plesanja probajte ovih tri savjeta koji će vam pomoći da prebolite mokre noge, hladnoću i gubitak želje za korisnim aktivnostima

Utješni obrok
Kišni dani stvoreni su za guštanje u „comfort food“ obrocima. Riječ je o utješnoj hrani bogatoj masnoćama i šećerima koji podižu raspoloženje, a obično imaju duboku sentimentalnu poveznicu. Skuhajte zato masnu pileću juhicu s rezancima, špagete s umakom od rajčice i mljevenim mesom, ispecite pizzu ili omiljeni kolač. Ako ste zaglavili na poslu, pozovite telefonski broj najdraže dostave.

Probajte utješnu hranu bogatu masnoćama i šećerima koja podiže raspoloženje

Topli napitak
Danas zaboravite na dijetu i umjesto toga „ugrijte kosti“. Vrijeme je za topli kakao, omiljeni biljni napitak ili složeniju „dizalicu“ sastavljenu od kave, mlijeka, čokolade i šlaga. Promjenu raspoloženja na bolje jamči vam i alkoholni koktel na temelju kuhanog vina ili ruma s dodatkom mirisnih začina poput cimeta i klinčića.

Filmski maraton
Mokre noge i rapidan pad temperature u termometru zaboravit ćete uz filmski maraton prepun (romantičnih) komedija s vašim omiljenim holivudskim glumcem. Ako ste zapeli na poslu, ubacite slušalice u uši pa se spojite na prpošnu playlistu ili u youtube upišite ključne riječi: funny i videos.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju