Odvojite svakoga dana samo pet minuta za ove vježbe koji će isklesati trbuh i pomoći da samopouzdano nosite kupaći kostim ili kratki topić

1. VJEŽBA
Razvucite prostirku za vježbanje i spustite se u položaj za sklekove. Oslanjanjujući se rukama i nogama o pod naizmjence približavajte lijevo i desno koljeno prema laktovima. Važno je da ne podižete straćnjicu već da vam cijelo tijelo bude u otprilike istoj ravnini. Pravilno dišite i izvodite ovu vježbu 60 sekundi.

2. VJEŽBA
Legnite se na leđa, ruke položite na pod s dlanovima okrenutim prema podu, a noge podignute nekoliko centimetara od podloge. Oslanjajući se rukama o pod podignite noge prema sredini tijela – kao da pokušavate napraviti svijeću. Pravilno dišite i radite vježbu 60 sekundi.

3. VJEŽBA
Legnite na bok, ruke položite na glavu, pa izvedite lagane trbušnjake. Glavu podižite i spuštajte do visine grudi 30 sekundi sa svakoga boka. Ne zaboravite pravilno disati.

4. VJEŽBA
Okrenite se na bok. Jednu podlakticu oslonite na pod, a vlastitu težinu pridržavajte i ispruženim stopalima. Slobodnu ruku ispružite iznad tijela, pa je potom savijte u šupljinu stvorenu između lakta i noge. Ponovljajte vježbu 30 sekundi sa svakoga boka. Pravilno dišite.

5. VJEŽBA
Legnite na pod oslonjeni na leđa. Ispružite ruke i noge. Podignite gornji dio tijela s poda tako da rukama dodirnete zglobove nogu. Ponavljate ovu vježbu 60 sekundi - i ne zaboravite pravilno disati.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju