Nakon uspješno organiziranog fitness&aerobic campa na kojem je u Vodicama prošle godine sudjelovalo više od 350 ljubitelja sporta i plesa, i ove godine u isto vrijeme i na istom mjestu očekuje se još bolja zabava

Fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno –sportski sadržaji, a sve sa ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu.

Na jednom mjestu naći će se instruktori, napredni vježbači i entuzijasti koji žele unaprijediti svoje znanje, vidjeti što je novo u fitness svijetu, osjetiti jedinstven doživljaj vježbanja s nekoliko stotina vježbača istovremeno dok prezenteri iz cijele Europe pokazuju nove koreografije, stilove, programe...

Za organizaciju Campa zaslužna je Udruga Mojo na čelu s direktoricom Marijom Andrijašević i Dagmar Rohr kao sportskom direktoricom.

U suradnji sa stručnjacima prezenterima iz cijele Europe osmišljen je bogat zabavno-sportski program koji će se i ove godine održati u Vodicama i to na četiri lokacije - sportska dvorana i otvoreni bazen hotela Olympia, plaža hotela Olympia te Bellini bar u Vodicama.

Kako se prijaviti?

Ispuniti online prijavnicu do 01.08.2014. sa svim traženim informacijama. Nakon uplate kotizacije potrebno je registrirati se osobno za Vodice Fitness&Aerobic Camp u petak 05.09.2014, u Hotelu Olympia od 17:00-20:00 sati, preuzeti potvrdu o plaćanju, raspored događanja te poklon pakete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju