U ponedjeljak je svoja vrata otvorio 2. festival slastica na Zrinjevcu. Festival je započeo natjecanjem u ispijanju velikog čokoladnog shakea, a sretni pobjednik osvojio je čak 10 kilograma čokoladnog namaza

Manifestacija 'Festival slastica' se nastavila izborom za najbolju slasticu festivala. Slastičarnice 'Amelie', 'Cukeraj', 'Fine torte', 'M&M', 'Mašini kolači', 'Slatka priča' i 'Vincek' iznjeli su svoje kreacije pred stručni žiri na čelu sa predsjednikom Udruge slastičara, Kristijanom Kodrićem.

Nakon dugog vijećanja, pobjedu je odnjela slastičarnica 'Slatka priča' i sa savršenom kombinacijom pistacija, karamele, naranče i votke oduševila okupljeno mnoštvo. Natjecateljske torte prodavale su se po simboličnoj cijeni, a sav iznos prikupljen od prodaje slastica doniran je domu Sv. Franje u Vugrovcu.

Na samom otvorenju festivala uručena su i posebna priznanja gradonačelniku Milanu Bandiću i autorici bestseller kuharice, Suzy Josipović Redžepagić te su imenovani ambasadorima hrvatskog slastičarstva.

 Atmosferu su dodatno zagrijali nastupi cirkusanata, ples na svili te jazz band.

Danas je na programu dan Zdravih slastica, a što Vas sve tamo očekuje možete provjeriti na www.dobravibra.hr ili na Facebook stranici Dobre vibre.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju