Učestalo noćno mokrenje i neodgodiv nagon za mokrenjem najčešći su simptomi dobroćudnog povećanja prostate. Prostamol® uno Vam može pomoći da ih ublažite!

Vaš pedesetogodišnji suprug je u dobroj je formi i aktivno provodi slobodno vrijeme. No, odnedavno je počeo osjećati poteškoće s mokrenjem. Posjetio je liječnika koji mu je dijagnosticirao dobroćudno povećanje prostate. Tada je saznao da čak 75% muškaraca starijih od 50 godina ima slične probleme.

Višekratno mokrenje tijekom noći, tanak i isprekidan mlaz, povremeni neodgodiv nagon za mokrenjem i osjet nepotpunog pražnjenja mjehura neki su od simptoma dobroćudnog povećanja prostate.

Posljednjih šezdesetak godina operativni je zahvat bio glavni način liječenja tegoba uzrokovanih povećanom prostatom. Nove spoznaje dovele su do trenda zamjene kirurškog liječenja terapijom lijekovima. Koriste se lijekovi koji zaustavljaju povećanje ili smanjuju veličinu prostate kao i lijekovi koji opuštaju mišiće mokraćne cijevi i prostate te na taj način ublažavaju nadražajne simptome. Primjenjuju se i lijekovi biljnoga podrijetla koji smanjuju otok i daljnje povećanje prostate (Prostamol® uno).

Vaš je suprug odlučio koristiti Prostamol® uno uz zdravu i uravnoteženu prehranu, baviti se redovitom tjelesnom aktivnošću i obavljati redovite liječničke preglede. Mnogi muškarci suočeni sa sličnim tegobama već su isprobali Prostamol® uno koji im je pomogao u ublažavanju simptoma bolesti i značajno poboljšao kvalitetu života.

Prostamol® uno je biljni lijek koji sadrži ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens). Dokazano je učinkovit u smanjenju teškoća s mokrenjem, a da pritom ne narušava seksualnu funkciju. Uzimanje samo jedne kapsule dnevno može dovesti do poboljšanja stanja već nakon 6 tjedana primjene. Prostamol® uno se koristi u brojnim europskim zemljama, vrlo dobro se podnosi i može se uzimati tijekom dužeg razdoblja.

Dodatne informacije o Prostamolu uno, građi i funkciji prostate te dobroćudnom povećanju prostate mogu se pronaći na www.prostamol.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.  

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju