Isprobaj Tena Lady uloške i osjeti besprijekornu suhoću i svježinu

To mi se dogodi kada se zakašljem. Lagano istjecanje osjetim i ako se nasmijem, onako od srca. Već nakon drugog poroda počela sam osjećati poteškoće s mjehurom. Kako bi se zaštitila od neočekivanih izljeva, koristila sam higijenske ili dnevne uloške, jer za drugo nisam niti znala. Nisu mi pružali dovoljnu sigurnost i često sam ih morala mijenjati. Nisam se više osjećala opušteno u društvu, jer sam se opterećivala s neugodnim mirisima. Sve rjeđe sam viđala svoje prijatelje.

Srećom, ljekarnica Ana mi je preporučila TENA Lady uloške koji su specijalno namijenjeni za oslabjeli mjehur. „TENA Lady uloške koriste mnoge žene i zaista su primijetile razliku s njima“, rekla je ljekarnica Ana nakon što sam joj ispričala svoju situaciju. „Stvarno, a u čemu je razlika? Zašto su ti ulošci tako posebni?“ priupitala sam znatiželjno. „Drugačije su napravljeni i imaju različitu svrhu od higijenskih uložaka koji su namijenjeni za mjesečnicu. TENA Lady ulošci specijalno su razvijeni za upijanje urina i zato pružaju veću sigurnost i s njima osjećate suhoću i svježinu“. „A kako izgledaju? Jesu li veliki? Da li se primijete ispod odjeće?“ nastavila sam sa svojim skeptičnim pitanjima. „Izgledaju poput običnih higijenskih uložaka, evo pokazat ću vam“, odgovorila je ljekarnica Ana pokazujući mi tanki uložak ženstvenog dizajna. „Stvarno izgledaju diskretno, htjela bi ih isprobati. „Probajte ih, pomoći će vam. Pokazat ću vam nova pakiranja TENA Lady uložaka, sada izgledaju još ženstvenije. Odaberite one koji vam najviše odgovaraju“ Ljekarnica Ana mi je pokazala TENA Lady uloške različitih veličina i moći upijanja. Odabrala sam TENA Lady Ultra Mini uloške koji su tanki poput običnih dnevnih a namijenjeni su za upijanje od nekoliko kapljica do manjih količina urina.

Sada već nekoliko mjeseci redovito koristim TENA Lady uloške i preporučila bi ih svim ženama koje ponekad iskuse lagano do umjereno istjecanje urina. S TENA Lady ulošcima osjećam se sigurno, a ono što me posebno veseli ponovo uživam u nesmetanom druženju s prijateljima, jer sada imam sigurnu zaštitu koja mi pruža osjećaj suhoće i svježine.

Isprobajte Tena Lady uloške i osjetite besprijekornu suhoću i svježinu

Diskretni TENA Lady ulošci s trostrukom zaštitom upijaju brže od običnih, mikrokristalima zadržavaju urin u jezgri, a jedinstvenim Fresh Odour ControlTM sustavom suzbijaju neugodne mirise pružajući besprijekornu suhoću i svježinu.

TENA Lady uloške različitih veličina i moći upijanja potražite u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Besplatni TENA Lady uzorak naručite preko www.TENA.hr ili pozivom na besplatni telefon: 0800 464 465.

 

Za besplatne uzorke kliknite ovdje ili nazovite besplatni telefon 0800 464 465.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju