San svake žene su čvrste i lijepe grudi. Ako niste znali, postoje jednostavne vježbe koje možete vježbati kod kuće te u samo petnaestak minuta učvrstiti i povećati grudi


Grudi su uglavnom masno tkivo, a želite li da izgledaju veće i čvršće potrebno je ojačati mišiće koji se nalaze ispod grudi.

Iako zvuči vrlo naporno, zapravo je riječ o jednostavnim vježbama koje možete vježbati i kod kuće. Budite ustrajni jer za ove vam je vježbe potrebno svega petnaestak minuta.

1. Odgurivanje dlanova
Spojite dlanove u visini grudi i podignite laktove. Snažno pritisnite dlan o dlan, ostanite u tom položaju nekoliko sekundi te opustite mišiće također nekoliko sekundi. Postupak ponavljajte u serijama po 10 ponavljanja.

>> 7 pravila za savršen dekolte i bez grudnjaka

Grudi su uglavnom masno tkivo, a želite li da izgledaju čvršće potrebno je ojačati mišiće koji se nalaze ispod grudi

2. Isprepleteni prsti
Ova je vježba suprotna od prijašnje, a ima isti učinak na mišiće. Isprepletite prste lijeve i desne ruke ispred grudi i podignite laktove u ravninu. Povlačite ruke svaku na svoju stranu i ostanite nekoliko sekundi u tom položaju, te nakon toga opustite mišiće. Vježbu također treba ponoviti u seriji od 10 ponavljanja.

>> Top savjeti za čvršće grudi i bez noža

3. Odgurivanje zida
Naslonite oba dlana na zid s lagano savinutim laktovima. Postepeno počnite odgurivati zid i to naporom kojim ćete moći izdržati nekoliko sekundi u istom položaju. Nakon toga opustite mišiće te ponovite postupak u 10 ponavljanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju