Poznata glumica Ksenija Marinković učinkovito skida kilograme uz čaj za mršavljenje čije je zaštitno lice. Rezultati se već vide jer Ksenija ima 9 kg manje!

Ksenija Marinković postala je prije dva mjeseca zaštitno lice Ella's čaja za mršavljenje, te je krenula u bitku s nakupljenim suvišnim kilogramima, s ciljem povratka atraktivne tjelesne figure do ljeta.

Ksenija kaže kako joj je čaj u pravi trenutak 'pružio ruku' jer je postala svjesna da je stanje s kilogramima postalo alarmantno. Nakon samo dva mjeseca korištenja čaja, Ksenija se osjeća mnogo bolje i zadovoljnije i to s 9 kilograma manje.

>> Ksenija Marinković uz prirodni čaj skida višak kilograma

Ella's čaj za mršavljenje sadrži kombinacije pažljivo odabranih i precizno složenih biljaka ubranih na obroncima Samoborskog gorja koje su proizvedene bez korištenja umjetnih gnojiva i insekticida. Konzumiranjem čaja tjelesna težina se smanjuje, ali bez velikih oscilacija, redukcija i još bržeg povratka. Mršavi se trajno, u dinamici od 3 do 5 kilograma mjesečno. Ella's čaj smanjuje masnoću, šećer i trigliceride u krvi, uspješno regulira krvni tlak, a efikasno djeluje i na otporne naslage celulita i masne jastučiće.

'Čaj počela sam koristiti prije dva mjeseca, i u tom sam periodu izgubila 9 kilograma. Osjećaj gladi mi je smanjen, poboljšana mi je probava, i što je najvažnije osjećam se odlično. Uz samodisciplinu i čaj postižu se izvanredni rezultati već u prvom tjednu uporabe i prekomjerna težina pada. Ella's čaj namjeravam koristiti dok ne dođem do svoje idealne težine', istaknula je Ksenija Marinković.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju