Iva Šulentić je 'žena za 5', trendovska, poželjna osoba, koja se osjeća dobro, samouvjereno i brine o sebi. A sve to zahvaljujući slobodi i nesputanosti koje osjeća one dane u mjesecu

Iva Šulentić je nova Always ambasadorica u Hrvatskoj. Poznata voditeljica ujedno je i glumica, prijateljica i prava 'cosmo' djevojka. Povrh svega, Iva predstavlja sve vrijednosti koje se povezuju s Always ženom za 5: trendovska, poželjna osoba, koja se osjeća dobro, samouvjereno i brine o sebi.

'Svaka žena želi biti slobodna i nesputana, a upravo je to ono što nam pruža Always – 100 posto sigurnu zaštitu kao se ne bismo osjećale nesigurno onih dana u mjesecu', dodala je Iva Šulentić.

'Vrhunska briga o vlastitom tijelu, neophodan je preduvjet za stjecanje takvog samopouzdanja. Izuzetno me veseli što je Always izabrao upravo mene za svoju ambasadoricu i tako mi pružio priliku motivirati i druge mlade žene da u sebi pronađu 'ženu za 5' jer svaka od nas to uistinu i jest.

Always zna da su ženstvenost i sloboda nešto su što svaka žena želi osjećati svaki dan – cijeli dan te ne želi da je oni dani u mjesecu sprječavaju u samopouzdanom obavljanju njenih brojnih svakodnevnih aktivnosti.

Always stoga nudi zaštitu s 5 zvjezdica koja donosi površinski sloj sa šesterokutnim rupicama koje jamče čistoću i suhoću, a vrhunska upijajuća jezgra sadržava gel koji brzo i diskretno upija vlažnost i zadržava je daleko od kože. Krilca sa 6 rastezljivih područja dobro učvršćuju uložak za gaćice te zajedno sa zaštitnim zonama sprečavaju istjecanje. Sve je to i dermatološki testirano kako bi svaka žena za 5 uživala u pouzdanoj zaštiti s 5 zvjezdica kakvu zaslužuje.

'U Ivi smo prepoznali idealnu osobu za ulogu ambasadorice Alwaysa. Ona je mlada, uspješna, samosvjesna i pozitivna žena koja na najbolji način ujedinjuje i vrijednosti Alwaysa kao branda. Suradnjom s Ivom i druge mlade djevojke želimo motivirati da u sebi pronađu 'ženu za 5' koja se nalazi u svakoj od nas', rekla je Katarina Štimac iz odnosa s javnošću tvrtke Procter&Gamble.

U sklopu ovog projekta, Always je uspostavio i suradnju s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović koja je kreirala unikatni model majice koja se može nositi na više načina te tako jednostavno transformira dnevni u večernji look.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju