Prepoznavši potrebe svih svojih klijenata, Poliklinika Nemetova uvela je ovog proljeća novu uslugu – kartice Poliklinike Nemetova. Raspon usluga moguće je prilagoditi individualnim potrebama korisnika – samo odaberite jednu od ponuđenih kartica i brigu o svom zdravlju prepustite stručnjacima!

U ponudi se nalazi 7 kartica koje se razlikuju po obimu usluga, cijenama i popustima na usluge Poliklinike Nemetova: Nemetova S, Nemetova M, Nemetova L, Nemetova XL, Nemetova STUDENT, Nemetova GOLD i Nemetova BUSINESS kartica.

Na odabranu karticu uplaćuje se određeni novčani iznos koji korisnik iskorištava za realiziranje usluga Poliklinike tijekom razdoblja valjanosti kartice, a o visini uplaćenog iznosa ovisi i visina popusta koji korisnik dobiva na sve ostale usluge nakon iskorištenog uplaćenog iznosa.

Posebno ističemo:
- BUSINESS karticu – korisnik može postati svaka pravna osoba, a tvrtka sama odlučuje o iznosu kojeg njen zaposlenik može iskoristiti
- GOLD karticu koja je prenosiva i svaki donositelj može koristiti za zdravstvene usluge i pogodnosti koje iz kartice proizlaze.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju