Upoznajte novu oazu zdravlja i ljepote u srcu zagrebačkog cityja - poslovnom centru Green gold. Sve što vam treba za kompletnu njegu i zdravlje vašeg lica i tijela od sada možete naći u opuštajućoj oazi Ocean Spa & Beauty

Savršeno ukomponiran u jedinstvenu cjelinu Ocean Spa & Beauty, svijet je koji će vas uvesti u drevne metode iscjeljenja i relaksacije, koje kombiniraju organsko bilje, najfinija eterična ulja i plodove mora s najmodernijom spa tehnologijom.

Istinsko holističko iskustvo pomlađivanja inspirirano drevnim tehnikama Aboridžina koje su oni tisućljećima čuvali samo za sebe pružit će vam od sada uz osobito zadovoljstvo naši školovani terapeuti koristeći pri tom visokoučinkovite prirodne sastojke za njegu lica i tijela australske eksluzivne spa linije LITYA koja s ponosom nosi Eco certifakt. U svojim tretmanima i ritualima LITYA kombinira medicinu s aromaterapijom, terapijom bojama i zvukom.

Upoznajte do sada nepoznate rituale i masaže: Kodo masažu, Susu Dew masažu, Janko Jindalee ritual, Sapphire wrap ... i uvjerite se u njihovu učinkovitost.

Istovremeno, u Ocean Spa& beauty čekaju vas i inovativni tretmani za pomlađivanje lica s kisikom – prirodnim elementom s najsnažnijom moći iscjeljivanja koji predstavlja tajno oružje svih holivudskih diva u očuvanju njihovog mladenačkog izgleda i sjaja kože.

Iskoristite posebnu prigodu i posjetite nas na DANIMA OTVORENIH VRATA tijekom veljače - 4., 9. i 16. veljače u periodu od 17 do 21 sati u poslovnom centru Green gold u Zagrebu, Radnička 52, toranj V1, 2.kat

U okviru ovog jedinstvenog prostora profinjene elegancije moći ćete po prvi puta u Hrvatskoj upoznati i novi Dental spa koncept stomatološke usluge u Hrvatskoj, te će vam naši vrhunski liječnici sa zadovoljstvom pružiti konzultacije o konkretnom stomatološkom problemu.

www.oceanspa.hr
www.ortoimplant.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju