Ako ste i vi jedan od mnogih pušača koji su već nekoliko puta bezuspješno pokušavali prestati možda je vrijeme za hipnozu. Tretman od 20 minuta bilježi vrlo uspješne rezultate, a oni koji su uspjeli kažu kako su se osjećali kao da nikada nisu niti pušili

Iako većina pušača to već jako dobro zna, nije na odmet ponoviti kako jedna cigareta sadrži preko četiri tisuće toksičnih sastojaka koji su direktno povezani s kardiovaskularnim bolestima i rakom pluća.

Ako i vi spadate u skupinu strastvenim pušača krajnje je vrijeme da prestanete, a ako ne vjerujete u samostalni uspjeh pokušajte uz pomoć hipnoze.

Darko Rausch je hipnotizer iz Požege koji objašnjava kako je njegova uloga da uz pomoć hipnotičkih podataka pošalje informacije mozgu, ali kako bi uspio potrebna je stvarna želja pušača da se riješi te loše navike.

' Nije važno pušite li 30 ili 50 godina, važno je da prije hipnoze sami sa sobom raščistite što želite u životu', objašnjava Darko dodajući kako su judi nakon njegovog tretmana od 20 minuta imali osjećaj kao da nikada prije nisu niti pušili.

>> 4 navike od kojih ubrzano starimo

>> 8 znakova da morate prestati pušiti

No osim što ćete se prestankom pušenja riješiti ružne i nezdrave navike i financijska računica je na vašoj strani jer za ušteđeni novac možete organizirati godišnji odmor iz snova.

No bez obzira na vaše motive važno je donijeti pravu odluku pa ako smo vas potaknuli na razmišljanje mi vas podržavamo, a na vama je samo da zgužvate vašu posljednju kutiju cigareta.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju