Priprema za dolazak novog člana obitelji u roditeljski dom nije jednostavna, postoje brojne brige i pitanja, a ponajviše kad je riječ o zdravoj prehrani. Poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender u suradnji s Ledom pripremila je na jednom mjestu odgovore na sva pitanja

Darija Vranešić Bender i novi Ledo priručnik donose mnoštvo korisnih savjeta vezanih uz prehranu beba, mama i trudnica – Vodič kroz pravilnu prehranu – koji možete pronaći na www.ledo.hr

Ovaj priručnik mogli bismo nazvati pravom malom 'biblijom' za trudnice, mame i novorođenčad, te sve one koji u skoroj budućnosti planiraju imati djecu. Vodič kroz pravilnu prehranu sastavljen je od tri tematska dijela – trudnice, mame i bebe.

U njemu možete dobiti sve potrebne savjete o tomu koja hrana se preporuča, koje namirnice je potrebno izbjegavati te kako najbolje kombinirati obroke tijekom dana.

Uz korisne savjete nutricionistice priručnik donosi i mnoštvo zanimljivih i ukusnih recepata koji prate sva pravila zdrave prehrane za mame, bebe i trudnice.

Zašto je folna kiselina važna u vrijeme trudnoće, kakva jela je potrebno pripremati za dohranu vaših mališana, u kojim namirnicama se nalaze važni minerali i vitamini koji su bitni u vrijeme dojenja te kako uz pomoć tjednih jelovnika i slasnih recepata balansirati prehranu sada možete pronaći na jednom mjestu.

Više nema potrebe da pretražujete različite kuharice, portale ili magazine, jer se na Ledovoj web stranici www.ledo.hr nalaze svi savjeti.