Priprema za dolazak novog člana obitelji u roditeljski dom nije jednostavna, postoje brojne brige i pitanja, a ponajviše kad je riječ o zdravoj prehrani. Poznata hrvatska nutricionistica Darija Vranešić Bender u suradnji s Ledom pripremila je na jednom mjestu odgovore na sva pitanja

Darija Vranešić Bender i novi Ledo priručnik donose mnoštvo korisnih savjeta vezanih uz prehranu beba, mama i trudnica – Vodič kroz pravilnu prehranu – koji možete pronaći na www.ledo.hr

Ovaj priručnik mogli bismo nazvati pravom malom 'biblijom' za trudnice, mame i novorođenčad, te sve one koji u skoroj budućnosti planiraju imati djecu. Vodič kroz pravilnu prehranu sastavljen je od tri tematska dijela – trudnice, mame i bebe.

U njemu možete dobiti sve potrebne savjete o tomu koja hrana se preporuča, koje namirnice je potrebno izbjegavati te kako najbolje kombinirati obroke tijekom dana.

Uz korisne savjete nutricionistice priručnik donosi i mnoštvo zanimljivih i ukusnih recepata koji prate sva pravila zdrave prehrane za mame, bebe i trudnice.

Zašto je folna kiselina važna u vrijeme trudnoće, kakva jela je potrebno pripremati za dohranu vaših mališana, u kojim namirnicama se nalaze važni minerali i vitamini koji su bitni u vrijeme dojenja te kako uz pomoć tjednih jelovnika i slasnih recepata balansirati prehranu sada možete pronaći na jednom mjestu.

Više nema potrebe da pretražujete različite kuharice, portale ili magazine, jer se na Ledovoj web stranici www.ledo.hr nalaze svi savjeti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju