Projekt AVON Šetnja za život u organizaciji Udruge SVE za NJU i Avona Hrvatska se po prvi put ove godine održava u Hrvatskoj s ciljem prikupljanja sredstava namijenjenih pomaganju rada Udruge SVE za NJU te podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke

Ova humanitarna kampanja obilježit će se događanjem na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Program će voditi Barbara Kolar, dok će s polazištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježiti projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg.

Sredstva će se prikupljati na dan Šetnje već od 14 sati prodajom Avonovih majica, koje će služiti kao ulaznica za AVON Šetnju za život, i drugih proizvoda posebno dizajniranih za ovu kampanju. Majice će se moći kupiti i 28. svibnja od 11 sati, također na Cvjetnom trgu, kada će građani imati priliku prijaviti se za sudjelovanje u Šetnji. Isto tako, majice se po cijeni od 75 kuna prodaju putem Avonovih kataloga.

>> Smjelim pozama u borbu protiv raka dojke

>> Prevencijom spriječite rak dojke

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za Udrugu SVE za NJU, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

U Hrvatskoj svaka 11. žena oboli od ove bolesti, najčešćeg oblika raka.

Dosta je izgovora!

'Moram kuhati, upravo mi je omiljena sapunica na televiziji, neće meni biti ništa, imam previše posla oko djece, nemam auto... '
Ideš li redovito na ginekološke preglede? Misliš li na svoje zdravlje? Obavljaš li redovito samopregled? Ideš podržati borbu protiv raka dojke, pokazati solidarnost oboljelima, pomoći?
Samo je jedan ispravan odgovor – IDEM!

Upravo je majica s natpisom IDEM simbol borbe protiv raka dojke u okviru prvog izdanja humanitarnog projekta AVON Šetnja za život u Hrvatskoj koji kompanija Avon organizira u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanja sredstava za Udrugu SVE za NJU.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju