Mršavljenje zaista može biti zdravo, a održavanje postignute linije ne mora biti toliko mukotrpno kako vam se čini. To dokazuje i škola zdravog mršavljena koja nudi korisne savjete i konkretnu pomoć prilikom mršavljenja

Zdravo mršavljenje koje će vam osigurati željenu liniju do blagdana, ali i saznanja o tome kako tu istu liniju ne samo zadržati, već pravilnom prehranom zauvijek riješiti zdravstvene probleme koji se mogu javiti uz pretilost, sve to glavni je cilj Udruge za promicanje inteligentne prehrane 'Nutrivita' zaslužne za organizaciju škole zdravog mršavljenja.

Navedena škola uključuje savjetovanje, edukaciju i podršku ovisno o individualnim potrebama sudionika.
'Naš cilj je ukazati na potrebu za pravilnom i raznovrsnom prehranom. Pravilno raspoređenim cjelovitim obrocima. Nakon cjelovite analize tijela osoba dobiva potpuno savjetovanje što kako i koliko jesti.

Stoga organiziramo i školu zdravog mršavljenja pod nazivom dotjerajmo liniju do blagdana i ostanimo pri tome.. pojasnila je predsjednica Udruge Ljubica Domitrović.

Početno stanje te praćenje napretka utvrđuje se na uređaju za analizu tjelesne mase GENIUS 220 gdje se dobivaju podaci za postotak tjelesnih masnoća, masa tjelesne masnoće, suha tjelesna masa, ukupna tjelesna voda, indeks tjelesne mase, debljina, standardna tekućina, osnovna metabolična mjera,masa proteina, masa mišićne mase, masa minerala, unutar i izvan stanična tekućina.

'Kandidati će biti podijeljeni u nekoliko skupina do 5, do 10 kg, do 15 kilograma, iznad 15 kilograma, a na kraju škole i naravno postignutih rezultata za pobjednike po kategorijama pripremljene su zanimljive nagrade, objašnjava dopredsjednica Udruge nutricionistica Mirna Trumbetaš te dodaje kako će svi sudionici moći kombinirati fizičku aktivnost te kozmetičke tretmane u prostorima sa kojima udruga surađuje po vrlo povoljnoj cijeni što se i preporuča radi bržeg i efikasnijeg rezultata.

Među ostalima suradnici Nutrivite u ovom zanimljivom pothvatu za sve sudionike su pilates studio 'Sixth sense' u Vukovarskoj i kozmetički salon 'Body and Face' u Petrovoj.

>> Zablude koje 'prodaju' mršave mame

>> 5 vječnih zabluda o vježbanju

Dakle svi koji žele smršaviti i zadržati vitkost mogu se prijaviti na broj Udruge Nutrivita 098/139-0278. Škola će trajati od 1.12. do 1. 3., a mjesečna je cijena cijelog paketa kreće se od 1700 kn do 2800kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju