Stres i posljedice koje on nosi najopasnija epidemija koja prijeti modernom čovjeku. No za ovu bolest modernog doba ima lijeka, a ako i vi spadate u skupinu osoba koje se svakodnevno nose s vrlo stresnim situacijama možda je vrijeme da isprobate top 5 najzanimljivijih svjetskih metoda za oslobođenje od stresa


5. Floating
riječ je o metodi opuštanja tijekom kojeg plutate u vrlo tihoj komori napunjenoj slanom vodom gdje dolazi do opuštanja mišića i stimulacije theta valova u mozgu pa imate osjećaj kao da lebdite.

>> 8 pravila za lakši radni dan

4. Terapija infracrvenom svjetlosti

Princip rada je primjena infracrvene energije i kristala ametista koji proizvodi negativne ione koji stimuliraju stanice tijela. Već nakon jednog tretmana osjećaj ugode je vrlo snažan a većina nakon samo pet minuta utone u san.

>> 5 bizarnih kućnih ljekova koji stvarno djeluju

3. Boks
Sport koji je donedavno bio rezerviran za muškarce danas prakticiraju svi, a pokazao se kao izvrsna antistres terapija te odličan način da uz oslobađanje negativne energije smršavite i oblikujete tijelo. Nakon zabavnog treninga svi se osjećaju bolje i opuštenije.

2. Rejuvenation
Regenerirajući program koji kombinira psihičko i fizičko opuštanje te uz pomoć dodira i zvukova u organizmu pokreće procese brzog oporavka i regeneraciju stanica koja dovodi organizam u prirodnu ravnotežu.

1. Kućne antistres metode
prednostr ovog paketa je ta što je besplatan i dostupan svima, a na vama je samo da ga otvorite i upotrijebite. Smijanje, zdrave masnoće kao što je omega 3, kakao i čaj kriju se u vašem domaćinstvu te uspješno snižavaju hormon stresa. Tu je i akupresura koja pritiskom na prava mjesta liječi stres i do 40 posto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju