Možete li zamisliti savršene hlače od kojih kilogrami sami nestaju? Ne morate više maštati jer one doista i postoje. Koštaju oko 385 kuna i garantiraju vidljive rezultate u samo dva tjedna

Takozvane vruće hlačice su izmišljene kako bi ženama pomogle u mršavljenju, a rezultati su i više nego dobri jer uz pomoć crnih kratkih tajica možete skinuti i do dva konfekcijska broja u samo dva tjedna.

Ove vruće hlačice tope masno tkivo i celulit na način da proizvode toplinu što pojačava znojenje za čak 80 posto. Tijekom istraživanja 19 od 20 žena je potvrdilo gubitak centimetara na kritičnim dijelovima tijela noseći hlače svaki dan po 30 minuta.

Popularne tajice za mršavljenje prodaju se po cijeni od 385 kuna i mogu se nositi ispod odjeće pa u njima možete obavljati sve dnevne obveze.

Ovaj izum zaintrigirao je žene diljem svijeta što dokazuje podatak da je u samo 10 tjedana prodano čak 100 tisuća komada.

>> Fit&Fun s Marijem: Učvrstite noge i stražnjicu

>> 5 začina koji tope kilograme

>> Vjerujete li u traperice koje tope celulit?

Ponosni vlasnik ovog izuma je Malcolm Bell koji je na ideju o izradi čudotvornih hlačica došao nakon što je svakodnevno promatrao svoju suprugu koja se cijeli život bori s kilogramima vježbajući i brojeći kalorije.

No kako bi imale najjači efekt ipak je potrebno uložiti malo truda, pa ih je najbolje nositi tijekom tjelovježbe ili neke druge fizičke aktivnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju