Nekoliko dana tijekom svakog mjeseca teško funkcionirate, boli Vas trbuh, imate glavobolje,osjećate se slabo i iscrpljeno?

Ne sjećate se kako je izgledao život bez te boli. Probali ste već brojne različite alternativne metode, ali bez analgetika ne ide. Mi Vam nudimo potpuno NOVO rješenje na hrvatskom tržištu u obliku Nalgesina L.

Što možemo poduzeti kako bismo što prije maksimalno ublažili bol i osigurali normalno funkcioniranje i “onih dana”?

S obzirom da kod primarne dismenoreje dolazi do povećanog stvaranja prostaglandina koji uzrokuje sve navedene simptome PMS-a, Nalgesin L će inhibirati upravo stvaranje prostaglandina, glavnog uzročnika menstrualne boli i upale te na taj način vrlo brzo ublažiti bol.

Za razliku od svih bezreceptnih analgetika na hrvatskom tržištu Nalgesin L ima modernu molekulu naproksennatrij koja je već prisutna kao bezreceptni lijek u mnogim europskim i svjetskim državama. U Americi predstavlja jednu od najbrže rastućih molekula zbog svog BRZOG početka djelovanja što nam je svima najvažnije kada je BOL u pitanju. Nalgesin L izuzetno brzo djeluje zahvaljujući brzom otapanju tablete u želucu i brzoj i potpunoj apsorpciji iz tankom crijeva u cirkulaciju.

Osim brzog djelovanja Nalgesin L djeluje i dugotrajno. Ta karakteristika nam je izuzetno važna jer ćete se samo s jedno dozom naspavati cijelu noć ili odraditi cijeli dan na poslu bez boli. Posebno je važno naglasiti da su Vam zbog dugotrajnog djelovanja dovoljne samo 2-3 tablete dnevno.

Kome je namijenjen Nalgesin L?

Nalgesin L je namijenjen djevojkama i ženama sa simptomima primarne dismenoreje u dobi od 15 – 50 godina. Početna doza su 2 tablete.

Što još možemo učiniti za sebe kako bi si olakšli simptome?

Osim medikamentoznog liječenja savjetujemo Vam da pripazite i na prehranu. Potrebno je izbjegavati mliječne proizvode, crveno meso, žumanjak, smanjiti unos rafiniranog šećera, margarinai biljnih masti. Konzumirajte više mahunarki, žitarica, zelenog povrća, dubokomorske ribe ( tuna, skuša, losos) koji su odlični izvor omega 3 masnih kiselina.

I onih dana u mjesecu budite opet brzo “in” uz Nalgesin L . Neka Nalgesin L bude Vaše brzo rješenje u borbi protiv menstrualne boli! Za više informacija posjetite našu internet stranicu www.nalgesinl.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju