U nedjelju je održana dodjela nagrada Screen Actors Guild (SAG), za najbolja ostvarenja godine na filmu i televiziji.

Galerija Zendaya na dodjeli nagrada  Screen Actors Guild (SAG) Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino - 6 +2 Uz haljinu Zendaya je nosila nakit modne kuće Bulgari

Na crveni tepih zakoračile su brojne holivudske zvijezde, a među njima i glumica Zendaya, koja je bila nominirana za ulogu u seriji "Euforija".

Mlada glumica koja već nosi titulu modne ikone ni ovaj put nije razočarala izdanjem.

Na dodjelu je stigla u bljedoružičastoj svilenoj haljini bez naramenica, s korzetom. Radi se o kreaciji modne kuće Valentino koju savršeno opisuje riječ wow, i to zahvaljujući donjem dijelu koji je prekriven ružama različitih veličina, od manjih prema većima, njih ukupno 190, a tu je i dramatični šlep.

Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Glumica je izdanje upotpunila šarenim nakitom modne kuće Bulgari. Nosila je dijamantnu ogrlicu s draguljima u različitim bojama, kao i dijamantnu narukvicu.

Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino - 3 Uz haljinu Zendaya je nosila nakit modne kuće Bulgari (Foto: Profimedia)

Kosu je oblikovala u glamurozne valove, s razdjeljkom sa strane, a nosila je i elegantne naušnice. Magazin Vogue to izdanje uvrstio je među najbolja izdanja s jučerašnje dodjele nagrada.

Zendaya: Haljina zbog koje je najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja nova kraljica glamura Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 3 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 6 +5 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 2

Kasnije tijekom večeri, dok je dodjeljivala nagradu s glumcem Paulom Mescalom, glumica se presvukla u još jednu haljinu bez naramenica. Upečatljiva haljina u ružičastoj, plavoj i crnoj boji ima izrez na prednjem dijelu, a glumica ju je uparila s choker ogrlicom, također radom modne kuće Bulgari.

Zendaya u ružičastoj haljini modne kuće Valentino - 2 Kasnije tijekom večeri glumica se presvukla (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju