Zendaya je bila jedna od gošća na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards održanom u Los Angelesu. Mlada glumica i zvijezda ZF filma "Dina" već je stekla status modne ikone, koji je potvrdilo i njezino posljednje izdanje u haljini staroj 13 godina.

Galerija Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 5 Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 2 Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 1 +3 Zendaya i stilist Law Roach na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards

Za dodjelu nagrada The Green Carpet Fashion Awards Zendaya je odjenula itekako upečatljivu haljinu s potpisom talijanske modne kuće Roberto Cavalli, komad iz kolekcije proljeće/ljeto 2011. godine. Taj stajling za Zendayu je osmislio poznati američki stilist Law Roach, koji se s glumicom i fotografirao na crvenom tepihu modnih nagrada.

Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 7 Zendaya i stilist Law Roach na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards (Foto: AFP)

Dugačka haljina zanimljive nijanse sive boje krojena je u stilu najudobnije vrećaste maksi haljine, s dubokim dekolteom u obliku slova v i otvorenim leđima. Rub dekoltea bogato je ukrašen kamenčićima, a tu su i trakica za vezanje te dugačke rese koje krase i gornji i donji dio kreacije i zbog kojih haljina posebno atraktivno izgleda u pokretu.

Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 2 Zendaya u haljini modne kuće Roberto Cavalli staroj 13 godina (Foto: AFP)

Uz sve ostale detalje, tu je i krokodilski uzorak koji toaleti daje dašak egzotike. Dobitnica nagrade Emmy svečani stajling upotpunila je s nekoliko komada srebrnog nakita, naušnicama, prstenjem te s nekoliko tankih narukvica, od kojih je jednu nosila oko bicepsa na desnoj ruci.

Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 1 Zendaya je svečani stajling upotpunila s nekoliko komada srebrnog nakita (Foto: AFP)

Zendaya u kiborg odijelu starijem od nje dokazala zašto je jedna od modno najodvažnijih glumica Zendaya u vintage Mugler kiborg odijelu na svjetskoj premijeri Zendaya u vintage Mugler kiborg odijelu na svjetskoj premijeri Zendaya se pojavila u nevjerojatno odvažnom izdanju +3 Zendaya na svjetskoj premijeri

Kako je ovo dobro! Zendaya u spiralnoj haljini koja je u isto vrijeme jednostavna i komplicirana Zendaya Zendaya u spiralnoj haljini modne kuće Alaïa Timothée Chalamet i Zendaya +1 Zendaya na promociji filma Dune

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju