Glumci Zendaya i Tom Holland u subotu navečer bili su dio gala večere Kulturnog centra Nita Mukesh Ambani u Mumbaiju.

Galerija Zendaya Zendaya u sariju dizajnera Rahula Mishre Uz sari, glumica je nosila top ukrašen zlatnim pticama +2 Zendaya u predivnom sariju

Glumica je kao i obično izazvala oduševljenje svojim modnim odabirom. Na gala večeru stigla je u zadivljujućem, custom made tamnoljubičastom sariju na jedno rame, koji je rad indijskog modnog dizajnera Rahula Mishre. Sari je ukrašen svjetlucavim detaljima i uzorkom cvijeća na samom rubu suknje.

Zendayin sari, koji je inače tradicionalni odjevni predmet žena u Indiji, inspiriran je kreacijom iz dizajnerove kolekcije "Cosmom", koju čine sariji ukrašeni ručnim vezom.

Ispod sarija Zendaya je nosila zlatni top ukrašen pticama, a kreaciju je dodatno posebnom učinio prozirni šlep.

Izdanje je još posebnijim učino prozirni šlep Izdanje je još posebnijim učino prozirni šlep (Foto: Profimedia)

Mlada glumica izdanje je upotpunila nakitom Bulgari. Nosila je svjetlucave narukvice i naušnice, dok je kosu oblikovala u nisku punđu.

Osim što su je mnogi usporedili s princezom i svjetlucavom boginjom, Zendayini obožavatelji iskazali su oduševljenje tkaninom i vezom na sariju, koji jednostavno oduzimaju dah ljepotom.

Zendayin stil uvijek pobjeđuje, samo je jedan od oduševljenih komentara na izdanje koje možete detaljno pogledati u galeriji na početku teksta.

Zendayino očaravajuće izdanje za gala večeru Zendayino očaravajuće izdanje za gala večeru (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju