Libre je najsnažnija francuska riječ, iza koje se krije moć koja ne poznaje pravila i granice. Vrhunski luksuz postao je opipljiv i stopit će se sa svim snažnim ženama koje su ponosne na svoju hrabrost i jedva čekaju iskoristiti najbolje od onoga što dolazi.

  Galerija Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre +2 Yves Saint Laurent Libre

 

 Nakon godina borbe za jednaka prava sloboda za ženu današnjice predstavlja potrebu za životom bez ikakvih ograničenja uz eksperimentiranje i pomicanje vlastitih granica, zbog čega bez promišljanja i zadrške uzima ono za što smatra da joj pripada. Kako bi se stopila sa svojim intenzivnim, unutarnjim osjećajima kojih se više ne boji, odaziva se na sve od čega je nekad strahovala i živi kako bi u svakom trenutku do srži osjetila emociju od koje više ne zazire.

Zahvaljujući parfemu YSL Libre, sloboda je dobila svoj kultni miris koji utjelovljuje ultimativni luksuz u svakom smislu i snažnu ženu čini još hrabrijom u nastojanju da pokaže koliko je drska njezina unutarnja moć, a njezino je promicanje danas važnije nego ikad.

Probudite svoju unutarnju vatru

Žene koje bude svoju unutarnju vatru ostaju vjerne sebi, bez kompromisa i proturječnosti. Savršeno spajaju svoju divlju prirodu i strastvenu ženstvenost, pune su energije i u životu uzimaju najbolje od svega. U svojim najboljim trenucima sloboda za njih postaje igra u kojoj vrijede samo njihova pravila, igraju na sigurno i znaju da ih čeka pobjeda.

Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre Foto: YSL

Sloboda, s dozom pretjeranosti i odvažnosti, riječ je koja po svemu definira Yves Saint Laurent, a svaka žena koja ga nosi postaje oličenje ovog luksuznog brenda koji širom otvara vrata za sve vatre koje se tek trebaju rasplamsati jer nema moćnije francuske riječi kojom se žene današnjice opisuju – libre.

Eksplozija mirisa u bočici za intenzivan osjećaj slobode

YSL Libre djeluje kao stalni podsjetnik ženama da je njihova moć nepobjediva i da je snažna unutarnja vatra koju osjećaju dovoljan razlog da se oslobode od ukalupljivanja i bilo kakvih očekivanja. Najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre oličenje je ženske aure u kojem se spajaju prepoznatljivi, pikantni mirisi senzualnih cvjetova koji se uzgajaju između Francuske i Maroka.

U mirisu zadovoljstva koje postaje samo vaše nota cvijeta naranče dodatno je izražena, a u kombinaciji s medom dodatno je naglašena njegova privlačnost, koja djeluje poput magneta zbog kojeg ne možete ostati nezapaženi. Obogaćen toplim, pikantnim notama u kombinaciji s toplo-hladnim intenzivnim mirisom pikantnog đumbira i prepoznatljivom notom šafrana, Yves Saint Laurent Libre postaje vaš moćni saveznik na putu koji je pred vama s namjerom da ga osvojite.

Libre Le Parfum osmišljen je kao revolucionarni miris koji postaje crven kao ''plameno cvijeće'', poput tla u Maroku i plamena koji gori u srcu svake žene koja uživa u svojoj moći. Njegova je sočnost naglašena vrhunskim ekstraktom burbon vanilije koji je osmišljen posebno za YSL i koji odražava nepobjedivi luksuz koji u sebi ima svaka žena.

Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre Foto: YSL

Kultni predmet koji predstavlja goruću želju

Klasicima je vrijeme saveznik, baš kao i vrhunskom luksuzu, koji s godinama ne blijedi, nego osnažuje svoju vrijednost. Poput komada luksuznog nakita koji se nosi u posebnim prilikama ili dragulja čiji sjaj ostavlja bez daha, bočica ovog parfema na kojoj legendarni YSL-ov logotip svjetluca zlatnim sjajem kao goruća lava postaje predmet apsolutne požude.

Odišući asimetrijom, kosi čep bočice i zlatni lanac koji je obavijen oko njega simboli su samopouzdanja žene koja se ne boji nositi ono što joj savršeno pristaje. U ovom dizajnerskom dragulju skrivaju se mirisi namijenjeni ženama koje su spremne zasjati svojim jedinstvenim sjajem jer se Yves Saint Laurent žena ne boji biti svoja u svakoj prilici i pokazati svijetu svoju nepobjedivu moć.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Oréal po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju