Muke po trapericama – biste li i vi ovim riječima opisali sve što proživljavate kada krenete u kupnju traperica? Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada i žene ih obožavaju nositi, ali puno ih manje obožavaju kupovati. Jer naći savršene traperice nije nimalo jednostavno. Skupili smo 10 izazova s kojima se žene suočavaju kada kupuju traperice

1. 'Opet će mi se dio s unutarnje strane bedara od trljanja brzo ofucati. Zašto se nitko ne sjeti sašiti traperice kod kojih je taj dio napravljen od malo debljeg materijala?', mislite si dok isprobavate traperice.

2. Upravo ste otkrili da je vaš najdraži proizvođač traperica napravio neke promjene u dizajnu traperica. I sada vam više ne stoje dobro.

Pokušavate isfurati popularne boyfriend traperice, ali čini vam se da u njima izgledate kao – svoja mama

3. Ušli ste u trgovinu u kojem vas je dočekao "zid" od složenih traperica i koji sada morate prekopati u potrazi za trapericama dobre veličine, dužine, boje, ispranosti, itd. A koje vjerojatno nećete ni naći.

4. Isprobavate traperice s razderanim dijelovima i dok ih odijevate noga vam prođe kroz rupu. Uuuups.

5. Uspjeli ste navući preuske traperice i jedva ih skinuli sa sebe. I pri tom se dobro oznojili. 'Zašto se bedra, bokovi i guza ne mogu uvući kao trbuh?', pomislite.

6. Napokon ste pronašli traperice koje vam, čini se, odgovaraju, a onda se okrenete bočno, pogledate i ogledalo i shvatite da vam je odostraga "propuh" između traperica i struka.

7. Brinete se hoće li se traperice koje isprobavate stisnuti i ako hoće koliko... Možda da ipak uzmete broj veće? A što ako se one pak nošenjem previše rašire?

8. Mislite da ste pronašli traperice koje sam savršeno stoje, ali onda sjednete u njima i shvatite da vam se vidi gotovo pola stražnjice.

9. Pokušavate nositi popularne boyfriend traperice, ali čini vam se da u njima izgledate kao – svoja mama.

10. Traperice s visokim strukom i dalje vam sežu do ispod pupka, a traperice sa super visokim strukom dođu vam skoro do grudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju