Poznati ljubimac žena, američki glumac Hugh Jackman na svjetskoj je turneji na kojoj promovira film 'Pan' u kojem slavni 46-godišnjak glumi gusara Crnobradog. Jedna od stanica mu je Hong Kong gdje se Hugh pojavio u uglađenom izdanju koje je istaknulo njegovo mišićavo tijelo

Američki glumac Hugh Jackman pojavio se na Times Squareu u Hong Kongu u sklopu turneje na kojoj promovira film 'Pan', najnoviju verziju legendarne priče o dječaku koji nije želio odrasti, u kojem igra gusara Crnobradog.

Obožavatelji su ga ondje dočekali vriskom, a 46-godišnji glumac slao im je puse i mahao. Uvjereni smo da su među okupljenim fanovima većina bile žene, iako ne sumnjamo da se za uglađenim i markantnim Jackmanom okreću i muškarci. Naročito kada na sebi nosi odjeću koja ističe njegovo mišićavo tijelo kakvu je nosio u Hong Kongu.

Odjeven u sive hlače sa crnim remenom i plavu košulju te s elegantnim ručnim satom, Hugh je naglasio svoju muževnost i seksepil te mišićavu muskulaturu koja mami uzdahe žena diljem svijeta.

A još kad se i tako iskreno, slatko nasmije tko bi mu odolio!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju