Početak sezone kupanja u Puli bio ja zaista vatren! Otvorila ju je zgodna kupačica koja se zna itekako dobro zabavljati na plaži

Atraktivna kupačica osvježenje od gotovo ljetnih vrućina potražila je u ugodno toplom moru u Puli. Opustila se ležeći na trendi ružičastom flamingu na napuhavanje, a pridružila joj se i prijateljica koja se na morskoj površini ljuljuškala na jednorogu.

Prizor ove nasmiješene zgodnice definitivno je odlična reklama ljetovanju i morskim radostima u Puli. A njen široki osmijeh adut je koji privlači poglede više i od bikinija

Zgodna kupačica za uživanciju u Puli izabrala je bikini plavog gornjeg dijela i crnog donjega dijela. Od eventualnih ježinaca, kamenčića i sličnih "opasnosti" za stopala zaštitila se gumenim papučama.

Prizor ove nasmiješene zgodnice definitivno je odlična reklama ljetovanju i morskim radostima u Puli. A njen široki osmijeh adut je koji privlači poglede više i od bikinija. U foto galeriji pogledajte i dvije zgodne dame koje su slobodno vrijeme iskoristile za sunčanje na pulskoj plaži.

Pogledajte i boginju s Krke čija je fotografija dostojna 650.000 lajkova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju