Naši vaterpolisti na prvoj ovosezonskoj utakmici FINA Svjetske lige u Šibeniku uvjerljivo su nadigrali reprezentaciju Turske rezultatom 19:6. Uz pobjedu Hrvatske, obožavateljice vodenog sporta uživale su i u pogledu na hrvatske vodene Apolone među kojima se ističe mladi član hrvatske reprezentacije Andrija Bašić

Na prvoj ovosezonskoj vaterpolo utakmici FINA Svjetske lige u Šibeniku poglede s tribina posebno je privlačio mladi reprezentativac Hrvatske, 21-godišnji Šibenčanin Andrija Bašić. Upravo je Andrija, zajedno sa svojim kolegama Dubrovčaninom Lorenom Fatovićem i Zagrepčaninom Antom Vukičevićem upisao golove za našu reprezentaciju, ali i stekao nove obožavateljice. Od ove trojice Apolona u budućnosti se očekuju vrhunski rezultati u vaterpolu.

>> Kršni torzo iz Duge Rese: Prizor koji je toplinski val doveo do vrhunca

Mladom Andriji Bašiću, našem 'vodenom Apolonu', predviđaju vrlo uspješnu karijeru u vaterpolu

‘Posebno mi je drago što sam imao prilike zaigrati pred domaćom publikom u mom Šibeniku. Hvala svim navijačima na podršci. Pozivamo sve da nas bodre već za nekoliko tjedana u Zadru’, izjavio je Andrija.

Hrvatska reprezentacija 17. studenog u Zadru dočekuje reprezentaciju Rusije, dok 1. prosinca u Dubrovniku na bazenu u Gružu igra protiv Italije - najtežeg protivnika u grupi C.

>> Evo ih opet! 7 osječkih torza zbog kojih ne želimo da ljeto završi

Uz FINA Svjetsku ligu ove sezone hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u siječnju očekuje Europsko prvenstvo u Beogradu te Olimpijske igre u Rio de Janeiru u kolovozu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju