Iako nema snijega, u novu godinu ušli smo s pravim zimskim temperaturama, a minusi su mnoge potaknuli da postanu jako kreativni kada je u pitanju slojevito odijevanje.

Iz ormara su već odavno izvučeni najdeblji komadi, ali ni oni posljednjih dana nisu uvijek bili dovoljni.

Ako ste među onima koji su još uvijek u potrazi za jaknom koja će vas spašavati u jutrima u kojima iz toplog doma morate zakoračiti u debele minuse, jedna su od opcija jakne koje sadrže ispunu za toplinsku zaštitu naziva Sorona Dupont.

Olja Vori Olja Vori: Jakna "napuhanka" i minica za privlačenje pogleda znatiželjnika na špici

Slika nije dostupna Nina Badrić: Zimska jakna broj 1 koja i dalje nema konkurenciju

Jakne napravljene od tog materijala u svojoj ponudi ima španjolski brend Zara, a dobra je vijest da su neke od njih trenutačno na sniženju.

Sorona Dupont je materijal koji služi kao izolator i zadržava tjelesnu toplinu, a istovremeno je lagan, prozračan i jednostavan za održavanje.

Na njemu su provedena i laboratorijska testiranja na izdržavanje ekstremno hladnog vremena između minus 5 i čak minus 20 Celzijevih stupnjeva.

Zara u ponudi ima više različitih vodootpornih modela u nekoliko boja. Za sebe ćete pronaći idealnu jaknu ako volite modele s krznom, duže ili kraće jakne. Neke od njih pogledajte u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju