Olja Vori prošetala je zagrebačkom špicom i svojom odjevnom kombinacijom još jednom privukla pažnju.

Galerija Olja Vori +0 Olja Vori - 2  

Olji Vori voli eklektičan stil odijevanja i "igrati" se s modom te često spaja komade koje se drugi možda ne bi usudili kombinirati. No, ova modna "igračica" to radi na svoj način i kroz vlastiti stil. Tako je za subotnju šetnju centrom Zagreba izabrala debelu crnu jaknu s efektom mokroga sjaja i prošivima.

Olja Vori Olja Vori: Ženstvene sandale s vrtoglavom potpeticom u kojima žene izgledaju mrak

"Napuhanu" jaknu koja sigurno fino grije na zubatom suncu, Olja je spojila s lakiranim čizmama na visoku deblju potpeticu visine do iznad koljena koje osvajaju svojim atraktivnim dizajnom. Ispod efektne jakne nosila je mini haljinu pepita uzorka od pletiva te gore šal istog dezena.

Divna "darkerica" s Cvjetnog trga: Četiri "obična" komada dovoljna za dojam od milijun dolara Street style ljepotica s Cvjetnog trga Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 6 Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 7 +3 Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 3

Slika nije dostupna Koje su bolje? Lipotice sa splitske špice u "sukobljenim" gležnjačama

Olja Vori stajling za špicu začinila je sa crvenom francuskom kapicom, znanom i kao beretka, sunčanim naočalama četvrtastog okvira, naušnicama u obliku zvijezde, šik rukavicama bez prstiju i malom lakiranom torbicom.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i neka prijašnja modna izdanja Olje Vori.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju