Slijede sve hladniji dani i niske temperature, što znači da dolazi savršeno vrijeme za uživanje u udobnosti vlastitog doma. Uz toplu šalicu čaja, knjigu ili film, za opuštanje na kauču potreban je i mekani kućni ogrtač

Sada je pravi trenutak da uvedemo danski način života u svoju svakodnevicu. Danci su najsretnija nacija na svijetu, te imaju vlastiti recept za sreću zvan Hygge. Koncept je vrlo jednostavan – radi se o uživanju u malim stvarima, dobroj hrani i piću, provođenju vremena s dragim osobama i opuštajućim ritualima u toplini vlastitog doma.

Kako onda na najjednostavniji način preživjeti nadolazeće zimske dane?

Udobnost i toplina su na prvom mjestu, stoga se počastite jednim mekanim i fluffy kućnim ogrtačem, jer nema smisla prolaziti kroz gnjavažu oblačenja normalne odjeće. Ipak se radi o idealnom komadu kada se treba zavući u krevet ili sklupčati na kauču ispod omiljene dekice.

Tako da odjenite svoj najudobniji kućni ogrtač, poznat i kao šlafrok, zapalite mirisnu svijeću, skuhajte fini čaj ili vruću čokoladu, ispecite omiljene bakine kiflice, ispružite se i uživajte uz dobru glazbu, knjigu ili omiljeni TV program dok vani temperature padaju ispod nule.

U ovim zimskim danima pronađite udobnost i toplinu u mekanom kućnom ogrtaču

Ako ne možete odlučiti za kojom knjigom posegnuti, suzite izbor s knjigama koje su obilježile 2016. godinu, a ako će uz vas na kauču naći vaša polovica 'prodajte' mu kompromis s ovim romatičnim filmova koje i muškarci vole pogledati.

Isto tako možete odabrati i opuštajuću glazbu omiljenog izvođača, a za ovaj hladni vikend naš izbor je nastup Georgea Michaela u pariškoj "Opera Garnier" u sklopu "Symphonica" turneje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju