Prestižnu nagradu za najbolja filmska ostvarenja prošle godine, Zlatne globuse, ovoga puta zasjenile su holivudske ljepotice koje su bile odjevene u crno i tako poslale snažnu poruku

Galerija Dakota Johnson Reese Witherspoon u haljini modnog dizajnera Zac Posena (Foto: Profimedia) Angelina Jolie zablistala je u crnoj Atelier Versace haljini (Foto: Profiemdia) +7 Penelope Cuz u zavodljivoj čipkastoj haljini brenda Ralph & Russo (Foto: Profimedia) Brojne glumice, među kojima su se našle Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones, Diane Kruger, na dodjelu su došle obučene u crno kako bi skrenule pažnju na problem seksualnog zlostavljanja koji potresa Hollywood.

Oštru osudu seksualnog uznemiravanja i poruku kako je došao kraj za zlostavljače i diskriminaciju poslale su brojne poznate osobe iz svijeta filma. Iako moda nije bila u prvom planu, brojne su se glumice uspjele istaknuti svojim odjevnim kombinacijama na crvenom tepihu.

Dakota Johnson sinoć se pojavila u zanimljivoj crnoj haljini s Guccijevim potpisom. Posebnost je te haljine u zanimljivom remenu koji ističe struk, dok je stražnji dio haljine naglašen upečatljivim kristalima.

Prestižnu nagradu za najbolja filmska ostvarenja prošle godine ovoga puta zasjenile su holivudske ljepotice koje su bile odjevene u crno.

Za dress code crnih haljina odlučile su se i zvijezde poput Oprah Winfrey i Diane Kruger. Oprah se pojavila u baršunastoj haljini s Versaceovim potpisom, a lijepa Diane modno je briljirala odabravši Pradinu haljinu.

U magičnoj haljni koja je okupirala crveni tepih zabljesnula je Catherine Zeta Jones. Odabrala je haljinu modnog dizajnera Zuhaira Murada, a duboki dekolte sve prisutne ostavio je bez daha.

Crne haljine koje su dominirale na crvenom tepihu pogledajte u galeriji.

Koja vam je haljina najelegantnija?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju