Stvaramo li sami vlastitu sreću ili je ona zapisana u zvijezdama? Vjerojatno je oboje pomalo, ali ako ste među horoskopskim znakovima koji imaju najviše sreće, vjerojatno i to pomaže. Neke ljude jednostavno sreća prati više nego druge.

Provjerite je li i vaš horoskopski znak među pet najsretnijih:

Strijelac

Ne čudi da se strijelac smatra najsretnijim horoskopskim znakom, uzmemo li u obzir i to da se prikazuje kao pola čovjek, pola konj koji nosi potkove, a za potkovu se vjeruje da donosi sreću. Kao znak kojim vlada Jupiter, planet poznat po tome da donosi sreću, strijelci na svijet gledaju kao vječiti optimisti. Ono što drugi smatraju lošom srećom, pripadnici ovog vatrenog znaka vide kao vrata koja vode velikoj sreći. Kada u svemir pošaljete poruku da želite sve što život ima za ponuditi, majka priroda poslat će vam svaku dobru priliku koju ima.

Vaga

Ovaj zračni znak, koji se dobro slaže sa strijelčevima, također se smatra jednim od najsretnijih. Pod vladavinom Venere i obdarene velikim šarmom, vage znaju u čijoj milosti moraju biti kako bi ih pratila sreća. Budući da su izvrsni pregovarači i odlični u odvagivanju prednosti i mana u svakoj situaciji, pronicljive vage znaju nanjušiti prevaru i rado će iskušati vlastitu sreću kako bi postigli ono što žele.

Lav

Koliko su vage obdarene šarmom, toliko su lavovi obdareni karizmom. Vidite li obrazac koji se ponavlja? Horoskopski znakovi koji u svijet šalju pozitivnost, uvijek isto dobiju i zauzvrat. Lavovima njihovo veliko samopouzdanje pomaže privlačiti prilike iz kojih mogu profitirati. Toliko su strastveni i uvjerljivi da će od vas dobiti što god trebaju, prije nego što uspijete i trepnuti.

Neki horoskopski znakovi skloniji su zabadanju noža u leđa od drugih S njima oprezno: Tri horoskopska znaka kojima nije problem nekome zabiti nož u leđa

Teorija velikog praska Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

Jarac

Bilo to zapisano u zvijezdama ili ne, jarčevi ima nesavladivu snagu volje u stvaranju vlastite sreće. Kada jarac nešto želi, on će to i dobiti. To uključuje i stil života ispunjen srećom. Zvijezde ipak ne šalju jarčevima bezbrojne sretne prilike, ali ih tvrdoglavi, rogati jarac bez obzira na to ipak nekako uspije iskopati.

Bik

Bik je najpribraniji i najpostojaniji horoskopski znak, što ga čini manje sklonim fantaziranju i pravljenju planova koji će rezultirati lošom srećom. Bikovi su jednako odlučni kao i jarčevi u ostvarivanju života kakav žele, a jarčev život često je ispunjen bogatstvom i luksuzom. S obzirom na njihovu postojanost, bikovi mogu čekati da im se ukaže prava prilika, što je samo po sebi neka vrsta sreće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju