Neki ljudi rođeni su da budu duša zabave. Svjetla pozornice njihovo su prirodno okruženje, a na fotografijama novogodišnjih tuluma ili svadbi glavni su plesači. Neki su pak zvijezde zabave jer znaju neobavezno popričati, utješiti solo igrače, ali i pripaziti da baš svi imaju piće. Otkrivamo kojih je 5 zodijačkih znakova rođeno za tulume.

1. Strijelac
Pravi tulum ne počinje dok strijelac ne dođe na njega. Osoba u ovom znaku ima sve predispozicije da bude socijalni ekstrovertirani tip. Na njega uvijek možete računati ako treba rasplamsati atmosferu. Vatreni znakovi općenito su više ekstrovertirani, ali strijelci posebno vole plesanje.

2. Lav
Još jedan horoskopski znak koji će znati kako podignuti atmosferu jest lav. Lavovi vole biti viđeni i vole da im se dive. Zaplesat će u svakoj prilici, a posebno ih veseli teatralan ulazak na zabavu. Lavovi ulaze u velikom stilu ostavljajući dojam i zabava može početi.

Neki su pak zvijezde zabave jer znaju neobavezno popričati, utješiti solo igrače, ali i pripaziti da baš svi imaju piće

3. Ribe
Iako su ribe daleko zatvorenije negoli lavovi i strijelci, zbog svoje ''ovisničke osobnosti'' bit će idealan partner za zabave koji vas neće ostaviti. Dajte im priliku jer jednom kada se opuste zabavit će sve osamljenike i one koji se na zabavi osjećaju kao autsajderi.

Slika nije dostupna Horoskop: Jedna rečenica koja će vašem znaku obilježiti 2022. godinu

Hero Boy Horoskop: Koji ste lik iz omiljenih božićnih filmova ovisno o vašem znaku?

4. Ovan
Ovnovi ''ozbiljno'' shvaćaju zabave. Vidjet ćete ih kako se brinu o gostima, provjeravaju nedostaje li pića, a duša su zabave jer se ne drže određene skupine ljudi. Vole pozdraviti svakoga, zabavljajući sve goste, a na taj način dobiju i još dodatnih pozivnica za druge zabave.

5. Vodenjak
Vodenjak voli odlaziti na zabave i biti okružen ljudima. Nesputani i originalni, obećavaju zabavu i uzbuđenje. Iako možda neće biti srce plesnog podija, oni će ugodno čavrljati sa starim prijateljima i pridonositi ugodnoj atmosferi.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju