Nakon plesnih radionica, događaj ''Zapleši s nama'' dodatno će začiniti glazbeno- plesni spektakl Lane Jurčević koja će uz svoje stare pjesme i strane hitove izvesti i svoj novi singl ''Tipično muški'' te rasplesati Europski trg.

Prije gotovo godinu dana rasplesali smo sve generacije uz vodstvo poznatih plesača i ritam dobre glazbe, a sada se događaj Zapleši s nama ponovno vraća u samo srce Zagreba. Europski trg 20. svibnja postat će plesni podij za sve željne dobre zabave. U sklopu bogatog programa, kojeg će ponovno voditi Mia Kovačić, imat ćete prilike upoznati zvijezde showa Ples sa zvijezdama, ali i s njima zaplesati na radionicama koje će trajati od jutra.

U središtu našeg plesnog događaja ''Zapleši s nama'' moći ćete uživati u glazbeno- plesnom spektaklu Lane Jurčević. Ovoga puta će nas osim svojih hitova počastiti i s nekoliko stranih, ali i sa svojim posljednjim singlom ''Tipično muški'' u čijem spotu je zaplesala uz plesnu skupinu B Residence. Njihovo plesno umijeće moći ćete pogledati i u plesnom showu događaja ''Zapleši s nama''. 

Lana Jurčević Lana Jurčević (Foto: PR)

''Reakcije na novu pjesmu su super, stvarno, nekako kao da se vratila neka nostalgija i mnogi kažu da ih malo zvukom podsjeća na neke moje starije pjesme.'', rekla nam je Lana koja je na našem događaju ''zapleši s nama'' prošle godine nostalgično zaplesala valcer sa svojim nekadašnjim partnerom iz ''Plesa sa zvjezdama''. S Hrvojem Kraševcem koji će i ove godine voditi radionicu salse te davne 2007. došla je čak do finala.

I do danas je ples uvijek dio nje i njezinih nastupa, a tko će plesati uz nju na pozornici ove godine bit će iznenađenje. ''Za sada smišljamo još hoćemo li u sličnom sastavu kao prošle godine ili će moji plesači biti publika koja je prošle godine doslovno ‘rasturila’'', rekla nam je Lana koja će i ove godine zaplesati s nama i vama jer ''Nema mjuze bez plesa, to je MUST!''.

Osim glazbeno-plesnog spektakla Lane Jurčević na događaju vas očekuju plesne radionice salse, cha-che i bečkog valcera, kao i line dancinga, tombola i nastupi poznatih plesnih skupina koje će oduševiti svojim uzbudljivim koreografijama. Vrhunac događaja očekuje vas točno u podne, kada možete zaplesati valcer i tako se priključiti najvećem plesnom događaju u strogom centru naše metropole.

Na događaju ćete moći isprobati i Lanine proizvode La PIEL s kojima održava svoj brončani primamliv ten, a možda ih i ponesete kući. Naime, na kraju valcera održat će se tombola na kojoj možete osvojiti brojne vrijedne nagrade. Tako ćete otići kući s osmijehom na licu, ali i bogatiji za jedno novo nezaboravno iskustvo. Dok iščekujete zabavan plesni događaj, u galeriji i pogledajte kako nam je bilo prošle godine.

Galerija Zapleši s nama - 22 Zapleši s nama - 19 Zapleši s nama - 6 +4 Zapleši s nama - 13

Raspored događanja

  • Radionica salse

10:00 – 10:30 Plesni studio Fever by Hrvoje Kraševac

  • Radionica bečkog valcera

10:30 – 11:00 Lijeva i desna by Marko Mrkić

  • Line dancing radionica

11:00 – 11:30 Plesni centar Fredi by Tihomir Ciglar

  • Radionica cha-che

11:30 – 12:00 Plesni centar Zagreb by Nicolas feat. Helena Naletilić i Patrik Seretin

  • Glazbeno-plesni spektakl

12:00 – 12:15 Valcer uz nagradnu tombolu 

12:15 – 13:00 Lana Jurčević

  • Plesni show

13:00 – 14:00 Plesne projekcije Škole za klasični balet i klubova B Residence, Modus, Station No5 i Plesnog studija Instinct

 

Cijeli program počinje u subotu 20. svibnja u 10 sati, a s obzirom na to da se mjesta za plesne radionice brzo pune, ispunite obrazac kako biste si rezervirali mjesto i termin te naučili nešto novo pod stručnom palicom naših najboljih plesača. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju