Ako pitate naše stare, svako kućanstvo trebalo bi imati jednu univerzalnu kremu za kojom možete posegnuti u trenutku kad dođe do male nezgode. Upravo je takva Zorina mast, krema koja je generacijama testirana i korištena u obitelji Čipčić iz Dalmatinske zagore.

Galerija Zorina mast Zorina mast, 49,99 kn Goran Čipčić +0 Goran Čipčić

Zorina mast za njegu nadražene kože nastala je prema tradicionalnoj recepturi koja se generacijama prenosi s koljena na koljeno u obitelji Gorana Čipčića, a nadaleko je poznata po svojem blagotvornom djelovanju.

Sve o Goranu i njegovu obiteljskom blagu imali ste prilike gledati u prvoj sezoni emisije Startaj Hrvatska koja pozdravlja poduzetništvo i ljude koji su se usudili oblikovati budućnost po svojoj mjeri. Zorina mast proizvod je kojim će Goran pokušati osvojiti police SPAR-a i INTERSPAR-a, a sve kako bi ponosnom učinio osobu po kojoj je krema dobila ime.

Stotina godina proizvodnje

Krema je naime nazvana po Goranovoj baki Zori, osamdesetogodišnjakinji koja je recepturu naslijedila od svoje majke, s kojom je tijekom cijelog života spravljala ovu mast u želji da pomognu svojoj obitelji i prijateljima. Veliki preokret dogodio se 80-ih godina kad su se dva muškarca opekla i spas pronašla u Zorinoj masti. Od tada za baku Zoru i njezinu mast zna cijela Dalmacija.

Zorina mast hrani i regenerira kožu, umiruje ju i pomaže njezinoj fleksibilnosti, vraća joj prirodni tonus i daje svježinu. Taj unikatni proizvod narodne medicine može se koristiti za mazanje suhe kože djece i odraslih, smanjivanju simptoma psorijaze ili ispucanih peta, mazanje hemeroida i za uklanjanje ožiljaka u ranoj fazi. No Zorina mast najučinkovitija se pokazala kod oporavka od opeklina i za umirenje nadražene kože.

Zorina mast postala je poznata i izvan granica Hrvatske isključivo zbog svoje djelotvornosti. S vremenom je sve više ljudi pisalo i kucalo na vrata obitelji Čipčić u potrazi za tom čudesnom kremom, pa ju je Goran odlučio učiniti dostupnom što većem broju ljudi.

Goran Čipčić Goran Čipčić Foto: Nova TV

Čudo koje nam daje priroda

Zorina mast proizvodi se ručno od sastojaka koji su prirodnog porijekla, bez konzervansa, umjetnih boja i mirisa, uzgojeni ili pripremljeni kod lokalnih domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije.

Čudotvornost Zorine masti krije se u njezinim vrijednim sastojcima. Bazga pomaže kod akni, čireva i konjunktivitisa. Za nju je čak i Hipokrit govorio da može zamijeniti sve lijekove. Maslinovo i kantarionovo ulje regeneriraju, obnavljaju i hidratiziraju kožu te pomažu u zacjeljivanju opeklina. Pčelinji vosak formira zaštitnu barijeru na koži, čime pomaže u njezinoj obnovi, te obiluje vitaminom A, koji umiruje iritacije.

Zorina mast Zorina mast Foto: Nova TV

Univerzalna namjena

Zorina mast namijenjena je svim tipovima kože i svim generacijama. Svaka obitelji u njoj može pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Zorinu mast možete pronaći u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama diljem Lijepe Naše na posebnim plavim policama.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR-om Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovome izazovu potpisat će ugovor sa SPAR-om Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2020. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina diljem Hrvatske.


 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju