Poznata hrvatska glumica, dobitnica najprestižnije britanske kazališne nagrade Olivier, radno mjesto u Londonu nakratko je zamijenila zagrebačkim studijem i uz ekipu provjerenih profesionalaca pokazala što donosi modna jesen i zima u jednom zagrebačkom šoping centru


Zrinka Cvitešić
snimila je modnu kampanju za jedan šoping centar u kojem je utjelovila bezvremensku eleganciju, ali i najavila trendove za jesen 2015. / zimu 2016.

Klasični kamputi ravnog kroja, bordo modni dodaci i pencil suknja pastelni nijansi su must have komadi ove jeseni i zime prema mišljenju stilista Petra Trbovića.

Stilist Petar Trbović otkrio kako su ove sezone 'in' nježne, pastelne boje kod pencil suknji i dolčevita koje će oduševiti sve klasičarke, a zagasitija maslinasto-zelena u kombinaciji sa smeđom te modni dodaci u bordo boji kao i stroži krojevi klasičnih kaputa nezaobilazni su 'must have' za hladnije dane.

Hair stylist Mijo Majhen predlaže svjež i moderan izgled kose, u rasponu od laganih sjajnih valova, preko lepršavog i rahlog chignona do zalizane kose s dubokim razdjeljkom za stroži izgled.

Make up artist Saša Joković šminku je prilagodio odjeći i frizuri, ali i najnovijim svjetskim make-up trendovima koji diktiraju lagani nude fresh make up za dnevne stylinge te jači wet smokey eyes za večernje varijante.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju