Žuta je boja sreće, optimizma, pozitive i nade. Znanstveno je dokazano da može momentalno popraviti raspoloženje – bez obzira jeste li se okružili cvijećem u ovoj sunčanoj nijansi ili nosite odjeću u žutoj boji.

Galerija Žute haljine hit su street style kombinacija Next haljina, 67 eura H&M haljina, 19,99 eura +8 s.Oliver haljina, 78,99 eura

Dizajneri je često uvrštavaju u proljetne i ljetne kolekcije kada želite unijeti dašak svježine, upečatljivosti i zaigranosti u svoje modele.

Žuta boja sjajno će izgledati na damama tamnije ili preplanule puti. Birati možete sve od decentnih modnih dodataka u žutoj boji poput torbice ili cipele koje će razigrati i najdosadnije street style izdanje, ali i konkretnije odjevne komade poput bluza, suknji i haljina.

H&M haljina, 19,99 eura H&M haljina, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima i ove godine mogu se pronaći različiti modeli haljina u toj veseloj boji – od nježnih žutih nijansi do jarkih modela s kojih je teško skrenuti pogled.

Balerinke iz Zare kojima se modne urednice dive, a žene ih žele u proljetnoj garderobi Baršunaste balerinke iz Zare - 4 Baršunaste balerinke iz Zare - 3 Baršunaste balerinke iz Zare - 2 +1 Baršunaste balerinke iz Zare - 1

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Na raspolaganju su haljine mini, midi i maksi kroja za svaki dan i svečane prilike, a koje su napravljene od ugodnog pamuka, svile i sličnih tkanina. Ovisno o odabranom modelu iskombinirati ih možete sa štiklama, sandalama povišenih potpetica ili cipelama ravnog đona.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje smo sve haljine izdvojili iz ponude, a koje se mogu pronaći po cijeni od sedam do 79 eura.

Mango haljina, 49,99 eura Mango haljina, 49,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju