Proslavi pod nazivom „Zvijezde u gradu“ pridružile su se i brojne osobe iz javnog života

U Zvijezdinim proizvodima uživale su naše bake i majke, a danas uživamo mi i naša djeca. Što se promijenilo? Ne mnogo. Pravog recepta pred kojim padaju i najzahtjevniji gurmani domislili su se u Zvijezdi prije 100 godina, koliko ova domaća proizvodna kompanija slavi u rujnu.

Veliku obljetnicu i prvo stoljeće okusa uz omiljene proizvode izrasle iz srca suncokreta Zvijezda je proslavila protekle subote na rođendanskom slavlju nazvanom „Zvijezde u gradu“ na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Kako drugačije, nego uz ukusne zalogaje!

Generacije čijim je životima začin dala upravo Zvijezda svojim proizvodima, okupile se i uživale u specijalitetima koje su u Zvijezdinoj kuhinji na kotačima pripremali voditeljica Iva Šulentić i glazbenik David Vurdelja – Baby Dooks, dok se za dobru atmosferu pobrinuo simpatični Frano Ridjan.

Proslavi su se pridružile i brojne poznate osobe poput Tihane Harapin Zalepugin, Marija Valentića, Mirjane Mikulec, Ane Mišćević, Ines Preindl, Kristine Burje i drugih.

Svi su se složili u jednom - Zvijezdini proizvodi daju okus hrani i glavni su sastojak svakog dobrog obroka. Baš kao iz poznatog Zvijezdinog slogana „Ili Zvijezda ili ništa.“

- Zvijezda danas slavi stoljeće okusa, a to ne bi bilo moguće bez povjerenja koje potrošači imaju u kvalitetu naših proizvoda. Zvijezdino ulje, margarin i majoneza već su godinama prvi izbor potrošača u svojim kategorijama, što potvrđuju i istraživanja BrandScore. Stoga mi je posebna čast što smo 100. rođendan Zvijezde proslavili upravo u njihovom društvu. Naša predanost prema poslu vodit će i dalje vrijednosti tradicije, inovativnosti i izvrsnosti, izjavio je Zvonimir Seki, direktor sektora marketinga i razvoja Zvijezde.

Zvijezda je 100. rođendan obilježila i lijepom humanitarnom gestom kojoj su se brojni građani rado odazvali i donacijama za cvijet iz čijeg srca rastu Zvijezdini proizvodi stavili osmijeh na lica djece suncokreta.

Sav prihod od prodaje suncokreta Zvijezda je, naime, donirala Udruzi za sindrom Down – Zagreb.

Kako je protekla proslava prvih 100 godina Zvijezde pogledajte u fotogaleriji!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju