Jednako kako na licu može prikriti nedostatke i naglasiti ljepotu, make-up, ako je pogrešno nanesen, u trenu može izazvati potpuno suprotan efekt. To su nam potvrdile i neke od najpopularnijih holivudskih zvijezdi . Pogledajte kako su poznate ljepotice izgledale nekada, a kako izgledaju danas


Julia Roberts
, Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Kim Kardashian, kao i njihove brojne kolegice, na samom početku karijere pojavljivanja na crvenom tepihu nisu bile glamurozne kao danas.

Osim outfita koji nisu uvijek bili pun pogodak, na njihovim licima smo često susretali make-up koji nije prilagođen uvjetima, rasvjeti, ali i njihovoj koži. Upravo zbog toga, na fotografijama su često izgledale lošije nego danas, premda su bile i do 13 godina mlađe.

Loša podloga i puder, prenapadna ili pak preblijeda sjenila, ili pogrešne nijanse ruževa i rumenila, samo su neke od make-up pogrešaka koje pod snažnim reflektorima dodatno dolaze do izražaja te postaruju kožu i mijenjaju konture lica.

Kako bismo vam dočarali make-up minuse poznatih ljepotica, izdvojili smo neke od primjera iz prošlosti i usporedili ih s novim fotografijama, a razlike su nevjerojatne i itekako vidljive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju