Zamamna čvrsta i mišićava tijela godinama oblikovana predanim treniranjem hrvatski vaterpolski reprezentativci izložili su objektivu fotoaparata i poslali najprimamljiviju pozivnicu za skorašnje Europsko prvenstvo u Budimpešti

Posljednje pripreme pred odlazak na Europsko prvenstvo naših zlatnih vaterpolista ispunjeno je svakodnevnim napornim treninzima na bazenu Kantrida u Rijeci koje je poslužilo i kao kulisa za snimanje snažnih sportskih tijela.

Na taj način dečki su poslali pozivnicu svim obožavateljima najpopularnijeg sporta u vodi za čiju titulu europskih prvaka se odlaze boriti u Budimpeštu od 13. do 27. srpnja.

A sav napor koji stoji iza spektakularno isklesanih tijela naših sportaša i njihovog neupitnog talenta imat ćemo priliku vidjeti u dokumentarnom serijalu 'Barakude' čiji se prvi nastavak od ukupno pet emitira 6. srpnja na programu Nove TV. Kroz seriju gledatelji imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta, od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja.

A do tada svake pažnje vrijedne sportaše možete pogledati u našoj fotogaleriji:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju