Energično skakutanje po pozornici u vrtoglavim potpeticama jedan je od zaštitnih znakova uvijek nasmijane i dobro raspoložene pjevačice Indire Vladić koja je u sklopu gostovanja na humanitarnoj utakmici 'Sportaši sportašima' posegnula za parom 'opasnih' štikli. No rezervni par udobnih platformi koje je pjevačica čuvala u ruci odao je kako i istreniranim nogama poput njezinih 15 centimetara ipak zna biti previše

Trendi ženska obuća koja jamči siguran hod bez bojazni od nespretnih upadanja uske potpetice u neadekvatan teren svakako su platforme, model koji susrećemo i ovu sezonu na našim ulicama.

>>Platforme: Udobne saveznice za 3 trendi izdanja

Rezervni par udobnih platformi koje je Indira čuvala u ruci odao je kako i istreniranim nogama 15 centimetara ipak zna biti previše

Za crnim modelom Gucci platformi s zanimljivom cvjetnom aplikacijom na plutenoj peti posegnula je pjevačica Indira i to za hod po travnjaku na kojem je gostovala u sklopu humanitarne utakmice u Varaždinu.

>>Indira: Najzarazniji osmijeh od uha do uha

Udoban model u slučaju strastvene obožavateljice vrtoglavih potpetica, čiji su prvi izbor uz crnu haljincu bile potpetice od 15 centimetara, poslužio je kao rezervni par za odmor od 'visine' koja je previše čak i istreniranim nogama poput njezinih.



 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju