Poznate mame, baš kao i one koje žive daleko od holivudskog poštanskog broja, vole udobnu i praktičnu odjeću. Većina njih prilikom odlaska u školu ili park ne mari za ostavljanje dojma, već se želi u potpunosti posvetiti igri i obavljanju obaveza. To im omogućuje udobna odjeća među kojom se gotovo uvijek nalaze mekane i podatne tajice

Svakodnevne žurbe i strke nisu oslobođene niti celebrity mame. Unatoč pomoći dadilja i asistenata, obitelji posvećene zvijezde žele što više vremena provesti s djecom tako da ih nerijetko možemo vidjeti kako voze djecu u vrtić, organiziraju dječje rođendane u parku ili pak obavljaju kupovinu za školski zadatak.

Baš kao što se takvim dnevnim obavezama 'obične' mame ne bave u nepraktičnim i nezgodnim odjevnim kombinacijama, tako ni ove zvjezdane ne zaziru od udobnih košulja, rastegnutih majica i obaveznih – tajica. Udobne i obične, ovaj odjevni komad ne služi samo za isticanje nogu već i za omogućavanje nesmetanog kretanja, pogotovo u kombinaciji s tenisicama.

A kao što sve mame znaju, tamna boja ne služi za sužavanje nogu i postizanje elegantnog efekta već za prikrivanje mrlja od soka, kašica i ostalih radosti usputne užine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju