Samo savršeno besprijekorna tijela mogu udovoljiti visokim kriterijima za showu koji najpoznatiji brend donjeg rublja Victoria's Secret priredi svake godine. Jedno od takvih je i tijelo brazilske manekenke Adriane Lime kojim je oduševila na modnoj pisti. No dva mjeseca poslije, snimanje na plažama Miamija za isti brend donjeg rublja, otkrilo je i dalje ženstvene obline, ali ovoga puta bez čvrstih mišića

Poznata manekenka Adriana Lima prije samo dva mjeseca uzrokovala je salve oduševljena na spektakularnom showu brenda Victoria's Secret. Plavooka krasotica pistom se prošetala u vatreno crvenom donjem rublju i retro kombinaciji koja je u prvi plan stavila čvrste trbušnjake te gluteus medius - dio tijela anatomski opisan kao srednji stražnjični mišić koji vrišti seksepilom.

>>16 godina poslije: Gdje su nestale seksi anđelice?

Samo dva mjeseca poslije tijekom snimanja kampanje za isti brend na plaži u Miamiju, prizor njezinog tijela odao je posve drugačije stanje. Traga mišićima u crnom kupaćem kostimu gotovo da nema kao ni čvrstoći koja je isticana kao najljepši prizor za razbuditi motivaciju vježbanja žena diljem svijeta.

Poznato je naime kako anđelice mjesecima prije revije prolaze stroge režime ishrane i bjesnomučnog vježbanja koji su zaslužni za čvrsta tijela. Odgovor na pitanje kako je moguće da mišićna masa u tako kratkom periodu isplahne dala nam je fitness instruktorica i nutricionistkinja.

'Svaki mišić nakon faze učestalog treniranja mora nastaviti jednakim ili samanjenim kontinuitetom vježbanja želimo li ga zadržati u postojećoj formi. Još važnije mišićna masa mora biti adekvatno nahranjena, pri čemu je ishrana bogata proteinima nužna. Ukoliko mišićnoj masi ne pružimo ta dva bitna segmenta dolazi do atrofije i ispuhivanja mišića' ističe Marija Andijašević.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju