Posljednji album pjevačke dive Beyonce nije ušao u utrku za prestižni britanski kipić, no zato je hitom XO oduševila kao gošća na gigantskoj pozornici dodjele Brit Awardsa. Dodatnu pažnju osigurala joj je smaragdno zelena toaleta koja je djelovala poput oklopa stvarajući nestvarno savršen struk na tijelu pjevačice

 

Dodjelu američkih glazbenih nagrada prije mjesec dana zasjenila je Beyonce nastupom, ali više od vokalnim sposobnostima tada je pažnju osigurala obučena u oskudni body čija je uloga bila istaknuti novu mršavu liniju.

Seksepil i postporođajnu isklesanu figuru za britansku prijestolnicu u kojoj je nastupila kao gošća dojdjele Brit Awardsa, nije u prvi plan stavila golišavim izborom scenskog kostima nego smaragdno zelenom haljinom.

>>10 trikova koji stanjuju struk u jednom potezu

Toaleta Vrettos Vrettakos u koju su utkane stotine blještavih čestica obgrlila je novu siluetu pjevačice, na kojoj je pažnju privlačio nestvarno uzak struk.

Omeđen čvrstom konstrukcijom koja se nazirala ispod haljine i podsjetila na oklop struk poznate pjevačice pokazao se u najlažnijem izdanju do sada. 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju