Osim u znaku filmova najprestižniji filmski festival u Cannesu meka je okupljanja brojnih ljepotica, svojom pojavom u prva tri dana trajanja velike smotre pažnju je otela glumica Blake Lively

Modno bezgrešnim izdanjima za kanski crveni tepih Blake Lively zauzela je vodeće mjesto u svim svjetskim medijima, a jednako spektakularna  očarava i u dnevnim šetnjama kroz koktel zabave.

>>Hrvatska Miranda Kerr: Živa Barbika iz centra grada

Za jednu od njih odabrala je elegantnu mini haljinu iz couture kolekcije Giambattiste Vallija koja je njezine dugačke vretenste noge stavila u prvi plan. O njihovoj savršenosti dovoljno govori činjenica da su svojedobno inspirirale najpoznatijeg postolara na svijetu, Christiana Louboutina, koji je dizajnirao štikle Blake u čast i nazvao ih njezinim imenom.

A da se Mattelu, proizvođaču najpoznatije lutke, koji svake godine inspiraciju za redizajn Barbike pronalazi u poznatim damama, Blake definitivno nametnula kao najuvjerljiviji izbor dokazao je prizor iz Cannesa. Savršeno izdefiniranih i glatkih nogu bez ijedne sitne mane bivša 'tračerica' dosada se najuvjerljivije približila izgledu najpoznatije lutkice na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju