U održavanju imidža najseksepilnije Latino džepne Venere Eva se nikada ne razmeće, čini to vrlo suptilno ali jasno dajući do znanja kako voli svoje tijelo i poznaje njegove najbolje vrline. A među njih definitivno spadaju vitke noge koje napete na vrtoglavim potpeticama postaju savršene. Potvrdila je to Eva tijekom odlaska na poslovni sastanak za koji je odabrala bijeli sako i ljetni kombinezom vrućih hlačica, on je u prvi plan doveo mišićima formirane noge do vrhunca napetosti dovedene bijelim 'So Kate' modelom Louboutinki čija potpetica broji 12 centimetara

Model štikli 'So Kate' vrtoglave potpetice od 12 centimetara napravljene od vrhunske kože, u bojama od zlatne, srebrne, bijele, boje 'Burgundca' pa do vječne crne obilježile su 2013. godinu. Ove ljepotice čija se cijena kreće od 5.000 do 7.490 kuna dizajnirao je najpoznatiji svjetski postolar Christian Louboutin.

U bijelom modelu prošetala je Eva Longoria te se pridružila dugačkoj listi obožavateljica popularnih štikli koje možete pogledati u našoj fotogaleriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju